24.4.2005

Hulluja nuo julkkikset

Televisiosta, erityisesti Music Televisionilta ja VH1:lta, tulevat rikkaiden ja kuuluisten ihmisten elämäntapaa käsittelevät sarjat ovat mielestäni suunnattoman mielenkiintoisia. Toisaalta katson niitä miettien, miten itse sisustaisin mahtavan lukaalini sen viidennen perättäisen lottovoiton jälkeen. Toisaalta ne taas tarjoavat oivan tilaisuuden ruotia joidenkin julkkisten todellisuudesta irtautunutta elämää, johon kuuluu oma Starbucks -kahvipiste, kellarissa sijaitseva täysimittainen koripallokenttä sekä 3000 $ kengät, joita käytetään vain kerran.

Välillä mietin, asuvatko esimerkiksi Cribs-ohjelmassa hulppeita linnojaan esittelevät rap-artistit oikeasti niin mauttomasti, vai onko kyseessä vain julkisuutta varten luotu julkisivu. Jospa heillä onkin oikeasti jokin talon salainen siipi, jossa sijaitsee mukava maalaistyyliin sisustettu 4h+k. Se tekisikin heistä oikein inhimillisiä tapauksia.

Suositeltavaa katseltavaa kiinnostuneille: Rich girls, Laguna Beach, My Super Sweet 16. Koska tyttö, joka ei saa Jaguar-autoa 16-vuotissyntymäpäivänään, on pikaisen huostaanoton tarpeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails