24.4.2005

Todellista saippuaa

Kuulin tässä viikko sitten pitkästä aikaa erään tuttavani kuulumisia, jotka saivat minut miettimään todellisuuden saippuamaista rakentumista.

Tämä tuttavani oli aina hyvin kiltti ja kunnollinen kristitty tyttö. Ei alkoholia, ei biletystä, ei kiroilua, ei tupakkaa, ei väkivaltaelokuvia, eikä varsinkaan esiaviollista seksiä. Perusteluna oli, että naisen täytyy olla puhdas miestään varten. Tosin jos kundi käy sutaisemassa jotain kevytkenkäistä sutturaa opiskeluaikana, se hänelle sallittakoon. Tästä asiasta väänsin tuttavani kanssa aikoinaan peistä niin, että kädet ovat vieläkin rakoilla.

Purjehdittuaan puhtaana ja viattomana neitsykäisenä avioliiton auvoiseen satamaan, uskoi tuttavani löytäneensä elämän tarkoituksen ja olevansa myös meitä "itsensä pilanneita" naisia parempi. Toisin kävi. Mimmi on nyttemmin eronnut, bylsittyään työkaverinsa kanssa pahaa-aavistamattoman miehensä selän takana. Ikää tytöllä on huimat 25 vuotta.

Hän on myös solmimassa uutta avioliittoa tämän työpaikkasutaisunsa kanssa. Ainoa ongelma on uuden miehen seksiriippuvuus. Siis se alkoholismiin verrattava henkinen sairaus.

Näin on Ingalsin Laurasta tullut lyhyessä ajassa Melrose Placen asukas. Lykkyä tykö uuteen kotiin. Kunhan nyt vaan muistaisi käyttää sitä kondomia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails