11.7.2005

Kommenteista

Inhoan kaikenlaista epämääräisyyttä, siis myös anonyymejä viestejä. Siksi päätin jossain vaiheessa sallia ainoastaan rekisteröityneiden bloggareiden kommentit. Nyt tajusin, ettei kukaan enää kommentoi kirjoituksiani. Päätin siis taas sallia kaikkien kommentit.

Mutta tiedoksi siis: INHOAN anonyymeja viestejä. Minusta ne ovat osoitus tietynlaisesta epärehellisyydestä ja avoimuuden puutteesta. Näitäkään piirteitä en voi ihmisissä sietää.

4 kommenttia:

 1. No jaa, eikös Bloggerissa voi poistaa niitä. Meinaan, jos ne ovatten asiattomia tai kovin häiritsevät?

  Ja se vähän riippuu... esim. meneillään olevassa äänestyksessä Kaikkien aikojen huonoimmat suomalaiset käännösbiisit voi biisejä nyt kommentoida tyystin anonyyminä.

  Ihan alussa piti antaa oma nimi ja sähköpostiosoitekin, mutta jo parin päivän kuluttua aloin ihmeillä niiden funktiota ja poistin esteet. Kuten huomasit, kaikenlainen rekisteröityminen ja tietojen naputtelu nostaa kyllä kynnystä. Ja käyrääkin. ;-)

  Silti, eläköön valinnanvapaus! :-o

  VastaaPoista
 2. Asiattomia viestejä ei toistaiseksi ole tullut, rasittavia näsäviisasteluja vain. Niiden kanssa on vain elettävä.

  Tuo Laskuri.net on aika vänkä palvelu.... :-)

  VastaaPoista
 3. Nimettömänä kommentoiva henkilö on epärehellinen? Ehkä osa lukijoista ujostelee sen verran ettei omaa nimeä kehtaa käyttää. :-)

  VastaaPoista
 4. Mitäs omaa keksityssä nimimerkissä on? Ei niin mitään. En itsekään kirjoittele omalla nimelläni, vaan täysin keksityllä nimimerkillä.

  Kunhan jotkut vaan edes laittaisivat sen nimimerkin, mutta taitavat olla siihen liian laiskoja. Tai kuvittelevat olevansa salaperäisiä. Tai erilaisia. Tai niin cooleja, etteivät heille nimimerkit sovi. Tai, tai, tai.

  Käyn mieluiten sellaisilla keskustelupalstoilla, joihin täytyy rekisteröityä. Se pitää pahimmat öykkärit poissa ja puheen edes jotenkin asiallisena.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails