19.7.2005

Postmoderni feministi hermostuu lisää

Törmäsin jokin aika sitten tähän blogiin, jonka naiskuva on vähintään kyseenalainen. Lisäksi sen kirjoittaja vaikuttaa sen luokan kuvottavalta narsistilta, että oksat pois.

Kyseisen blogin kirjoittajan tyyppiset miehet ovat aina hämmentäneet minua. Mistä kumpuaa se yletön itsetunto ja itsensä ihannointi, jota he harrastavat? Mihin se perustuu? Ennen kaikkea olen aina miettinyt, minkälaisiin naisiin tuollainen limaisuus ja läpinäkyvyys oikein puree? Olen ilmeisesti saanut lapsena jonkinnäköisen anti-lima rokotuksen, koska olen aina ollut täysin immuuni Finndistanin kirjoittajan kaltaisille machopelleille.

Lopuksi pieni anekdootti tosielämästä:

Olin viikonloppuna juhlimassa opiskelukaverini syntymäpäiviä ja jatkoimme juhlintaa paikallisessa opiskelijabaarissa. Erkanin pöytäseurueestamme hetkeksi mennäkseni tilaamaan tiskiltä itselleni teetä. Tilauksen tehtyäni jäin odottamaan veden kiehumista ja tunsin, kuinka baaritiskillä istuvan [lyhyen, karvaisen, ruman ja ilmeisesti myös tyhmän] miehen silmät porautuivat minuun. Ja sieltähän se tuli, yhtä varmasti kuin räntäsade lokakuussa: vanha kunnon iskurepliikki.

"Wow, you are taller than me!" (limainen hymy)

Hymyilin teennäisintä hymyäni ja vastasin, ettei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun tuon kuluneen replan kuulin. Samalla yritin kehittää telekineettisiä voimia joilla saisin baarin vedenkeittimen toimimaan nopeammin. Äijä sen sijaan ei näyttänyt tajuavan kylmää elekieltäni vaan jatkoi aina vaan.

"Why don't you take a seat?" (limainen hymy ja viereisen istuimen hiplaus muka kutsuvasti)

Tässä vaiheessa vesi luojan kiitos kiehui ja ystävällinen baarimikko kaatoi sen mukiini. Vastasin äijälle, että olen baarissa poikaystäväni ja ystävieni kanssa, joten ei kiitos. Mutta ei, ei vieläkään mitään merkkiä tajuamisesta.

"Why don't you just ditch your boyfriend?" (limainen hymy)

"I don't think so." vastasin, nappasin teekuppini ja palasin pöytäämme. Loppuillan ajan pistin poikaystäväni käymään tiskillä jotta en olisi joutunut kohtaamaan ko. äijää uudestaan.


*Puistatus*. Nyt on kyllä suihkun paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails