4.7.2005

Unten maille sun vien...

Omaan hyvin vilkkaan öisen elämän. Ei, en ole mikään kova bilehile ja baareissakin jaksan nykyään juoda vain sen yhden kaljan. Mutta uneni ovat välillä vailla vertaa ja suurimman osan ajasta vielä muistankin ne erittäin hyvin. Unimaailmani on jopa niin vilkas, etten usein malta odottaa nukahtamista ja välillä nukun päiväuniakin silkasta unennäkemisen ilosta.

Esimerkki: Olen koukussa tuohon maailman myydyimpään PC-peliin, The Simsiin, rahapulan takia toistaiseksi ykkösosaan. Nuorempana pelasin myös tuntikausia SimCityä, joten luonnonkatastrofit ja kaupunkia tuhoavat monsterit ovat minulle hyvin tuttuja.
Viime yönä näin unta, että The Sims ja SimCity olivat yhdistyneet ja luonnonkatastrofit saattoivat iskeä myös Simien koteihin. Niinpä yhtäkkiä ruutuun pamahti varoitus, jossa käskettiin simini rakentaa äkkiä tulvavalli tsunamin varalta. Pistin tyypin tekemään työtä käskettyä, mutta turhaan. "Tontti 3 on tuhoutunut, hyvästi Sigrid Hönttämäki". Kyllä harmitti. Sigrid on ensimmäinen luomani Sim ja siksi minulle hyvin rakas. :-)

Onneksi se oli vain unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails