20.10.2005

Roskaa? Pakko katsoa!


On televisiosarjoja, jotka muuttavat elämäsi. On sarjoja, joita seuraa koska ne sattuvat tulemaan sopivaan aikaan. On ohjelmia, joita välttelee parhaansa mukaan ja sitten on niitä, joita katsoo kerta toisensa jälkeen vaikka tietää niiden olevan täyttä roskaa. Minulla näitä paheita on muutama.

Pelastaja eli Tru Calling

SubTV:llä juuri päättynyt sarja oli kaavamainen, täynnä juonellisia aukkoja oleva ja huonosti näytelty floppi, jota tehtiin vain 1,5 tuotantokautta. Katsoin lähes joka jakson. Liekö syynä Buffy-fanin tarve nähdä Eliza "Faith" Dushku toisessa roolissa vai päähenkilön Tru Daviesin hieno kämppä ja kivat kledjut. En häpeä tätä pahettani, mutta ihmettelen sitä.

Fastlane

Tätä minä häpeän. Sarja on seksistinen, typerä, väkivaltainen ja kaikin puolin umpisurkea. Mutta siinä on kivoja autoja ja hienot lavasteet. Muuta syytä sen seuraamiselle en osaa antaa.

Melrose Place

En ole pahemmin katsonut uusintoja, mutta ensimmäisen esityskierroksensa aikaan istuin kuin pakotettuna television ääressä keskiviikkoisin kello 21 katsomassa tätä uskomatonta ihmissuhdesontaa. Vihasin sarjaa ja keskiviikkoisin kello 21-22 myös itseäni, silti seurasin sitä. En osaa antaa ilmiölle selitystä, enkä välttämättä haluakaan.

Tämän lisäksi elämääni on kuulunut eripituisia ja -asteisia addiktioita yksittäisiin saippuasarjoihin. Parhaiten on jäänyt mieleen Sunset Beach.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails