5.10.2005

Spämmiä naisille.

Oletteko huomanneet, että suurin osa roskaposteista on keskittynyt erilaisten miehen potenssia korottavien lääkkeiden ja vempaimien myyntiin?

Mainitsin huvittuneena eräässä Philin blogin kommentissa, että minusta on hauskaa kun minulle, naiselle, kaupitellaan peniksen kasvattamiseen tarkoitettuja hilavitkuttimia. Eräs toinen blogin seuraaja vastasi, että ehkä kaikki spämmääjät ovat freudilaisia, jotka uskovat minun toivovan omaavani peniksen.

Tämä on tietenkin mielenkiintoinen ajatus, mutta en usko spämmääjien olevan niin sivistyneitä, että edes tietäisivät mitä freudilaisuus on. Sen sijaan olen tullut siihen tulokseen, että he kuvittelevat kaikkien oletettujen lukijoiden olevan miehiä eivätkä näe naisia lainkaan potentiaalisina kuluttajina. Naiset odottelevat passiivisesti kotona sillä aikaa kun mies surffaa netissä ja tilailee pillereitä ja pumppuja joilla ämmän saa tyytyväiseksi.

Ei maar, sanon minä! Saavuttaaksemme todellisen tasa-arvon meidän on vaadittava enemmän suoraan naisille kohdistettua spämmäystä! Missä ovat kirjoitusvirheitä vilisevät postit maagisista tissienkohotusvoiteista? Haluan kuulla enemmän taikavoiteesta, joka kiinteyttää peffani puolessa viikossa! Lisää mainoksia ihmeellisestä pumpusta, joka takaa orgasmin ainakin viisi kertaa päivässä!

Vasta kun tämä toteutuu, on todellinen tasa-arvo saavutettu.

2 kommenttia:

  1. "Lisää mainoksia ihmeellisestä pumpusta, joka takaa orgasmin ainakin viisi kertaa päivässä!"

    Täälä olis yks..

    VastaaPoista
  2. Mikset sitten ryhdy markkinoimaan sitä netissä? Tartu tilaisuuteen, hyvä mies! Minä en sellaista tarvitse enkä halua, mutta ehkä joku muu tarvitsee.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails