1.11.2005

Älyköt taas asialla.

Anu Saagim ja Loka Laitinen, nuo Suomenlahden terävimmät älyköt, ovat taas päässeet esittelemään omia mielipiteitään.

"Suomalaisnaisilla leveä perä ja pienet rinnat"

Virolainen kohukaunotar Anu Saagim kuvaili perjantaina Ruben & Joonas -talkshow'ssa virolaisnaisia suomalaisia seksikkäämmiksi ja sanoi heidän olevan myös parempia sängyssä. Saagim antoi ymmärtää, että on suomalaisnaisten oma vika, jos heidän miehensä turvautuvat virolaisiin bordelleihin.

Toimittaja Aarno "Loka" Laitinen kertoo allekirjoittavansa Anu Saagimin sanat täysin ja toteaa Saagimin vielä sanoneen täyden totuuden mahdollisimman kiltein sanankääntein.

- Suomalaisnaiset ovat usein lyhytjalkaisia, leveäperäisiä ja heillä on pienet, mutta riippuvat rinnat. Kun siihen vielä lisää kiukkuisuuden, niin seksikkyys on kaukana, Laitinen lataa.

Suomalaisnaisilla ei Laitisen mukaan monellakaan ole tyylitajua, saati seksikkäitä vartalonmuotoja.

Lue IS:stä, mitä mieltä Laila Snellman, Helena Lindgren ja Arto Paasilinna ovat.
Lähde: Ilta-Sanomat 1.11.2005

Voi heitä. Minusta on ihan oikeasti todella surullista, ettei kumpikaan ole päässyt irti vanhentuneista sukupuolikäsityksistään. On jotenkin hellyttävää, että he vilpittömästi kuvittelevat "naisellisuuden" yhä tarkoittavan kivoja tissejä yhdistettynä korkokenkiin. Miestenhän ei tarvitse ulkonäköönsä panostaa, kuten herra Laitinen omalla esimerkillään hyvin osoittaa.

Onneksi maailmassa on meitäkin, jotka tiedämme miten asiat oikeasti ovat ja voimme heitä tässä asiassa varmasti valistaa. Tuskin siitä mitään hyötyä on, mutta aina voi yrittää.

2 kommenttia:

 1. Tämä adonis Laitinenhan on kitissyt valituspalstallansa säälittävällä tavalla vuosikaudet...

  Mutta, asiaa puhuit! Mitä vikaa on leveissä perissä ja pikkutisuissa? Miksi ylipäätään seksikkyyttä pitäisi määritellä? Kuka sen muka voisi tehdä?

  Länsimainen käsitys seksikkyydestä on läpikotaisin kaupallisuuden tunkema ja niin syvältä ettei päivä paista. Silikonia, hormoneja ja anoreksiaa; stringejä ja persvakoa. Pahaa oloa ja järjetöntä oman kehonsa runtelua, kuvitellun viehättävyyden nimissä. Ja vain satako vuotta siitä on, kun seksikkäintä ikinä oli naisen vilahtava nilkka!

  Seksikkyys määrittyy tarvittavsti kahden ihmisen välillä — katseessa, aavistettavassa ajatuksessa, paikaltaan pomppaavassa pumpussa. Mitäpä se silloin muille kuuluisi, näkymisestä puhumattakaan. Ja hienointa on tietenkin latentti seksikkyys. Paljon piilossa, runsaasti luvassa. Keyesti keinahtava lanne, salaperäiset kummut, vieno vilkaisu, havaittava häivähdys... jo värähtää. :-D

  Nämä laitiset eivät taida IHAN olla sinut peilinsä kanssa? :-)

  VastaaPoista
 2. Olen jo kauan aikaa sitten luvannut itselleni, etten hermostu Laitisen jutuista. En oikeastaan edes lue niitä. Jaksan kuitenkin aina ihmetellä sen miehen loputonta idiotiaa.

  En olisi minäkään sinut pielikuvani kanssa, mikäli se näyttäisi Loka Laitiselta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails