19.7.2006

Enää pari kuukautta Veronicaan!


Juuri lukemani tiedon mukaan Veronica Marsin kolmas tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tiistaina, lokakuun 3. päivä. Jo oli aikakin, ekan ja tokan tuotantokauden jaksot ovat pyörineet tietokoneellani tiuhaan. En ole aikaisemmin seurannut mitään sarjaa reaaliajassa Yhdysvaltojen kanssa, mutta BitTorrent on avannut minulle tämänkin asian suhteen aivan uusia ulottuvuuksia.

Veronica on nyt siirtynyt pois koulusta yliopistomaailmaan. Tuleeko hänen ja Loganin romanssi kukoistamaan? Selviääkö Mac edellisen kauden lopun traumaattisista tapahtumista? Onko Dick yhtä...Dick? Jännitys tiivistyy.

2 kommenttia:

  1. Hei! Mäkin haluaisin. Olen katsonut ekan tuotantokauden jaksot ja jäin pahasti koukkuun. En vaan noihin vertaisverkkoihin haluaisi sotkeentua kun on pari tuttua jäänyt kiinni niiden käytöstä...Vai mikäs toi BitTorrent -homma on?

    VastaaPoista
  2. Bit Torrent on vertaisverkko-ohjelma, jonka käytöstä saattaa jäädä kiinni. Se etsii internetin eri vertaisverkkosivustoilta haluamasi jutut ja lataa ne. Itse olen tosin tehnyt niin, että etsin ohjelman suoraan eri nettisivuilta ja käytän BitTorrentia vain lataamiseen.

    Ranskassa (ja muuallakin) toimii myös muutama kuukausimaksullinen, ja näin ollen laillinen, saitti josta saa nopeasti ladattua melkein mitä vaan pientä kuukausittaista korvausta vastaan.

    Aion toki katsoa Veronicaa myös Suomen telkkarista kunhan tokan kauden jaksot alkavat nähdäkseni miten se kausi toimii viikottaisina annoksina.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails