13.7.2006

Nolot sarjat.

Välillä suuriakin mittasuhteita saaneeseen televisionkatseluhistoriaani mahtuu monia hyviä, harvoja todella hyviä, monia keskinkertaisia ja monia huonoja sarjoja. Yleensä olen jättänyt huonot sarjat muutaman jakson jälkeen TV-ruutiinistani pois, mutta muutamiin syntyi omituinen ja hieman pelottavakin pakkomielle. Kärsin näiden sarjojen kamaluudesta, mutta samalla niissä oli jotain kiehtovaa joka veti minut telkkarin ääreen hampaat irvessä. Kuka myöntää katsoneensa näitä?

1. Melrose Place

Tämän myöntää varmaan aika moni. Varsinkin sarjan loppuvaiheet olivat niin sairaita ja epäuskottavia, että minun oli palattava ruudun ääreen joka keskiviikko nähdäkseni, mitä ne nyt tällä kerralla keksivät.

2. Kultaiset siivet

Alkuperäinen nimi "Pensacola, Wings of Gold". Epämääräinen Top Gunin maineella ratsastava ysärisarja, jossa joukko mallitoimiston hylkiölistalta repäistyjä tyyppejä esitti pilottioppilaita. Sarjaa ei kuulemma oltu kuvattu Pensacolan lähelläkään ja koko touhu oli niin typerää, ettei sitä voinut olla katsomatta.

3. Pala omenaa

Tämä taitaa olla näistä kaikista noloin. Katsoin tätä Jennifer Love Hewittin tähdittämää siirappifestivaalia koska sunnuntai-iltapäivät olivat tylsiä. Mikäli minulla oli krapula, tämä auttoi oksennusrefleksin aikaan saamisessa.

4. Irti arjesta

Alkuperäinen nimi "Get Real". Ylimakea, suorastaan ällöttävän söpöilevä kuvaus siloitellusta amerikkalaisperheestä, joka elää siloiteltua kivaa elämää joka on heidän omasta mielestään täynnä ongelmia. Tämä taisi olla eräitä masokistisimpia katsomiskokemuksiani.

5. Sunset Beach

Vanha kunnon Sunset Beach kadonneine kaksoisveljineen, muistinsa menettäneine morsiamineen ja salaa keittiövälinein tehtyine hedelmöityksineen. Oi niitä aikoja! Yhden kesän ajan kestänyt nolo addiktioni saa minut yhä hymyilemään.

Näiden lisäksi olen katsonut monia sarjoja, jotka ovat muiden mielestä kamalia mutta omasta mielestäni varsin hyviä. Niitä ei tietenkään lasketa mukaan tähän listaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails