11.7.2006

Tamagotchi-a


Eräälle ystävälleni tulee kissa ja Schizo-Janne miettii nimeä uudelle koiranpennulleen. Karhumies on kuitenkin tehnyt hyvin selväksi, ettei meidän talouteemme tule muita karvaisia olentoja kuin hän.

Osittain tästä syystä innostuin kaivamaan työpöydän laatikkoni pohjalta melkein 10 vuotta sitten lahjaksi saamani Tamagotchin. Muistattehan tuon munanmuotoisen pienen virtuaalilemmikin, jota pitää hoivata ja huomioida? Silloin aikoinani inhosin koko kapistusta ja kidutin jokaisen Tamagotchini kuoliaaksi. Kyllä, luitte oikein. Kidutin virtuaalilemmikkiä. Olin hyvin vihainen nuori nainen, kuuntelin varmaan liikaa Alanis Morrissettea ja Garbagea.

Kymmenen vuotta ja saman verran aikuistumista myöhemmin tilanne on erilainen. Tamagotchi on oikeastaan aika kiehtova otus, sillä siitä tulee erilainen hoitotavasta riippuen. Oma vihreä otukseni on nyt Tamagotchi-iässä viisivuotias. Se seuraa minua töihin ja kotiin. Kätevää, että lemmikkiä voi kuljettaa olkalaukussa ja pitää työpöydällä. En kuitenkaan hoitanut sitä vauvaiäsää tarpeeksi hyvin, sillä siitä on tullut sairasteleva ja laiska aikuinen. Ehkä seuraavan kanssa onnistun paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails