30.8.2006

Faniudesta

Jotkut ihmiset ovat toisia taipuvaisempia eri asioihin. Toiset kehittävät muita helpommin erilaisia riippuvuussuhteita esimerkiksi nautintoaineisiin, toiset taas ovat taipuvaisia faniuteen. Kaikkihan eivät ole oikeasti riippuvaisia jostain, eivätkä kaikki ihmiset ole ihailleet ja fanittaneet jotain tai jotakuta.

Itse kuulun niihin ihmisiin, joille fanius on jollakin tavalla verissä. Aina kun luulen kasvaneeni siitä ulos, jokin vetää minut takaisin sen piiriin.

Kaiken alkuna voidaan varmaan pitää varhaisessa teini-iässä kokemaani armotonta New Kids on the Block -faniutta. Naureskelen nykyään tosikkomaisuudelleni, mutta 13-vuotiaana olin aivan varma että menen joskus Jordan Knightin kanssa naimisiin, viimeistään 18-vuotiaana. Huoneeni seinällä oli noin 100 julistetta bändistä ja suutuin aivan hirveästi mikäli joku (yleensä rakas isosiskoni :-) ) arvosteli yhtyettä. En tuolloin pitänyt päiväkirjaa, mutta voisin arvata sellaisen lukemisen aiheuttavan nykyään melkoisen suuria myötähäpeän tunteita. Huvitun aivan suunnattomasti jo nähdessäni vanhan kotitalouden vihkoni kannen, jossa lukee "I love Joey MacIntyre!".

Enää en haaveile avioliitosta kaukorakkauksien kanssa ja suhtaudun muiden ihmisten negatiivisiin mielipiteisiin luontevasti. Mutta sisälläni asuva fani etsii aina uusia kiinnostuksen kohteita joista kiinnostua ja jotka hän voi nostaa hetkeksi harmaan arjen yläpuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails