11.8.2006

Perjantaikiertis

Maurelita heitti vastahaasteen. Pitää keksiä kymmenen elämääni olennaisesti liittyvää asiaa, jotka alkavat P-kirjaimella.

Kommentoi tähän kirjoitukseen ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi. HUOM ! Voi kommentoida vaikkei haluakaan kirjainta... =)

1. Pariisi
Kaupunki, jossa asuin puoli vuotta elämästäni ja jossa opin paljon paitsi maailmasta, myös itsestäni. Tajusin, että takapajuisuutta on monta lajia ja että huomaavaisuus kanssaihmisiä kohtaan ei maksa mitään.

2. Pelipäivä
Karhumiehen ja minun hauska harrastus, jossa kokoonnumme päiväksi kavereiden kanssa pelaamaan jotain pitkään kestävää lautapeliä. Hyvä tapa viettää aikaa kavereiden kanssa.

3. Puutorin Vessa
Turussa, aivan kotimme vieressä sijaitseva persoonallinen pikku pubi. Siellä on kiva tunnelma ja sieltä saa edullista olutta.

4. Pelinaiset
Pahin paheeni television puolella. Aivan kamalan kiero ja epäuskottava sarja, jota kuitenkin seuraan uskollisesti.

5. Pastillit
Lempikarkkejani. Pidän pastilleista kaikenlaisissa muodoissa. Amerikan pastillit sekä Sisu Xylitol salmiakki pastillit ovat ehdottomia suosikkejani. Apteekeista saatavat Apteekkarin sokerittomat sitruunapastillit ovat suuri heikkouteni.

6. Pömppömaha
Teininä inhosin pömppövatsaani. Karhumiehen myötä olen oppinut pitämään sen naisellisesta pehmeydestä entistä enemmän.

7. Populaarikulttuuri
Olen sen orja. Kaikki pop-kulttuuriin liittyvä kiinnostaa.

8. Paris Hilton
Edustaa minun silmissäni kaikkea sitä, mikä nykypäivän pop-kulttuurissa on vikana. Kauniina pidetty rumilus, tärkeänä pidetty turhuus, esikuvana pidetty vieroksumisen arvoinen typerys. Naisessa ei ole mitään muuta aitoa kuin aitouden puute, eikä se ole mikään saavutus.

9. Perna
Lihominen tai laihtuminen kuulemma riippuu siitä, miten pernaa rasittaa.

10. Pakaralihasvenytys
Venytysliike, jonka aina unohdan mutta joka on kuitenkin eräs kaikkein tärkeimmistä.

3 kommenttia:

 1. Oivat vastaukset ! Hienosti valitut aiheet ja niitten analysointi osuu nappiin. Varsinkin Paris Hilton - hihii. Pömppömaha oli koskettava ja todistaa jokaisen ihmisen ainotlaatuisuudesta ja kauneuden olevan katsojan silmissä.

  Perjantaita sinne p:n merkeissä !

  =)

  VastaaPoista
 2. Muuten samaa mieltä, mutta Paris Hilton on kylläkin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Mielipiteitä on monenlaisia. Minä en ole koskaan voinut käsittää, mitä kaunista siinä naisessa on. Hän näyttää kokaiinipöllyssä kävelevältä Barbie-nukelta ja pukeutuu kuin petaamaton sänky.

  Mutta ei minun kaikkea tarvitsekaan tajuta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails