25.8.2006

Syksy saa...

...vaikkei ilmoista sitä uskoisikaan.

Syksy on perinteisesti tuonut mukanaan ison pinon uusia televisiosarjoja ja tauolta palaavia vanhoja tuttuja. Muutama sarja on jo alkanut, muutamaa vielä odotellaan.

Täydellisten naisten toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 4.9. Tästä sarjasta olen nähnyt jo toisen kauden muutamat ensimmäiset jaksot, mutta loppuja en ole tietokoneeltani jaksanut katsoa. Huhut kertovat, ettei toinen kausi ole yhtä hyvä kuin ensimmäinen ja menettää hieman teräänsä.

Vanhan kunnon Hugh "Bertie Wooster" Laurien tähdittämä House alkaa vihdoin Suomessa. Vaikka tohtori Housen hahmo on kuulemma itsekeskeinen idiootti, vanhana Kyllä Jeeves hoitaa -fanina odotan tätä suurella mielenkiinnolla.

Vankilasarjaa nimeltä Pako odotan innolla. En koskaan seurannut Oz:ia, jonka uusinnat alkavat syksyllä ja johon tätä on verrattu. Idea on minusta silti sen verran hyvä, että aion tutustua sarjaan.

Uusi versio vanhasta britti-scifistely Doctor Who:sta alkaa TV2:lla syyskuussa. Olen joskus lapsena nähnyt sarjan vanhoja tuotantokausia, mutta tunnusmusiikin lisäksi en muista siitä pahemmin mitään. Muistan vain, että tohtorilla oli värikäs kaulahuivi. Kyllä nyt scifi-nörtin kelpaa, kun uutena tohtorina on Christopher Eccleston!

Veronica Marsin toisen kauden jaksot alkavat SubTV:llä sunnuntaina 8.10. Kolmatta kautta alan seurata netistä heti lokakuun alusta.

Karhumies odottaa Roomaa kovasti. Minä en niin siitä intoile, mutta aion silti katsoa mitä se tuo tullessaan.

Ja juuri kun luulin, ettei televisiossa ole enää hyvännäköisiä miehiä, toi SubTV maanantai-iltana eteeni Jensen Acklesin esittämän Dean Winchesterin. Supernatural: hirviöitä, kummituksia ja hyvännäköisiä miehiä. Ei sitä tyttö muuta tarvitsekaan. Salaiset kansiot ja Buffy saavat siis seuraa kauhun ja hyvännäköisten miesten jatkumoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails