21.9.2006

Joutsenesta rumaksi ankanpoikaseksi.


Hollywoodin kauneusihanteet ovat tunnetusti sairaat. Ne ovat sairaammat naisille kuin miehille, vaikka molemmat sukupuolet saavat kärsiä niistä. Siinä vaiheessa kun sylttytehdas iskee kyntensä johonkin elämää pursuavaan ja persoonalliseen ilopilleriin, tietää että muutaman vuoden kuluttua hänet on botoxattu, leikelty, ja laihdutettu piloille. Jotkut starat pystyvät välttämään tämän kohtalon, toiset eivät.

Ennen niin raikkaan ja ihanan Nicole Kidmanin muutos iski minuun aikoinaan kaikista henkilökohtaisimmin. Vielä Days of Thunder - ukkosta radalla -elokuvan aikoihin hän oli pirtsakka punapää, joka hoikkuudestaan huolimatta oli terveen näköinen. Hän on myös oikeasti lahjakas ja hyvä näyttelijä.

Sitten tapahtui jotain. Ilmeisesti avioliitto megalomaanisen Tom Cruisen kanssa teki tehtävänsä tai läskien studiopamppujen painostus kävi liian suureksi. Ihana Nicole kuithui olemattomiin, suoristi ja blondasi hurmaavan punaiset kutrinsa ja hurahti botoxiin kuin Anzi Amerikan pastilleihin. Joutsenesta tuli täysin keskinkertainen ankanpoikanen.

Sinäkin, Nicoleni. Senkin petturi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails