6.9.2006

Syksyn TV-satoa, osa 1.


Suurin osa lempisarjoistani on tai on ollut sellaisia, jotka täytyy nähdä. Selitettynä ne kuulostavat täysin typeriltä.
Buffy: Sarja vampyyreja tappavasta blondista. Jes.
Salaiset Kansiot: Kaksi FBI-agenttia jahtaa hirviöitä ja ulkoavaruuden olioita. Mahtavaa.
Veronica Mars: Vaalea teinietsivä pistää tuulemaan. Älykästä.
Supernatural: Kaksi superkomeaa veljestä jahtaa kummituksia, demoneja ja hirviöitä samalla kun he etsivät isäänsä. Kuulen jo valkotakkisten miesten tulevan.

Kuitenkin jokainen näistä on mokineenkin omaa luokkaansa, vaikka kaikki vaativatkin pienen tutustumissinnittelyn.

Tällä hetkellä, Veronica Marsin uusia jaksoja odotellessa, olen jo ehtinyt koukuttautua Supernaturaliin. Lupasin itselleni että tätä sarjaa seuraisin Suomen ajassa, mutta toisin kävi. Pakkohan se oli ladata netistä ja huomata, että sarja pääsee kunnolla vauhtiin ensimmäisen kauden viidennen jakson aikana, jonka jälkeen se pitää kunnolla otteessaan. Myönnän auliisti, että Jensen Acklesin läsnäolo isoveli Dean Winchesterinä ei ainakaan vähennä kiinnostustani etenkään nyt, kun vietän viikot Karhumiehestä erossa.

Unohtaa ei myöskään sovi sarjan musiikkia, joka puhuttelee suoraan sisälläni asuvaa rokkimimmiä. Ääniraita on pullollaan Def Leppardin, AC/DC:n ja Metallican kaltaisia helmiä. Nämä kaikki soivat sarjan kolmannen päähahmon, Deanin Metallicariksi ristityn mustan vuosimallia 1967 olevan Chevrolet Impalan, radiosta. Se auto on muuten tällä hetkellä ehdottomasti kovin mimmi, mitä telkkarista löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails