25.9.2006

Tomppeli-TV

Muutamia harvoja poikkeuksia lukuunottamatta inhoan todellisuustelkkaria. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi minun pitäisi innostua joidenkin julkisuushakuisten ja narsististen tomppelien sekoiluista autiolla saarella, kameroiden täyttämässä talossa tai luksushotellissa jossa kaikenlaiset mies- ja naishuorat yrittävät hajottaa heidän parisuhdettaan.

Kaveripiirissäni Big Brother on kova sana, enkä ymmärrä miksi. Viime viikonlopun tapahtumien jälkeen ymmärrän sitä vielä vähemmän. Miksi minun pitäisi innostua ohjelmasta, joka asettaa tahallaan ihmiset tuollaiseen tilanteeseen "viihteen" vuoksi? Joku voi varmaan selittää tämän minulle.

Minä haluan hömppäni ja kieroiluni fiktiona, kiitos. Ja ilman julkisuushakuisia tomppeleita.

Ben Eltonin romaani Tappavan kuuluisa on aika loistava satiiri todellisuustelevisiosta ja siitä, mihin jatkuva shokeeraamisen tarve voi johtaa. Suosittelen.

1 kommentti:

  1. Rami14:05

    Sama täällä. Inhoan suurinta osaa tosi-tv:stä minäkin. Jossain Big brotherin kaltaisessa kuonassa on vielä sekin huono puoli, että se on kuvattu niin huonosti, että kuvista ei saa selvää ja äänipuolikin on niin kurja, että puhekaan ei tahdo kuulua. Tässä tapauksessa se voi olla tietysti vain hyvä, mutta tiedät mitä tarkoitan. Tosi-tv on sellaista kamaa, että se lupaa vahvoja tunne-elämyksiä tms., mutta kurja toteutus ja täysin kiinnostamattomat henkilöt vievät kaikki tällaiset mahdollisuudet. Jos yleensä katson jotain tosi-tv:tä niin yleensä sitten ulkomaista, koska siellä draama osataan rakentaa paremmin.
    Mutta yleisesti ottaen olen samaa mieltä kanssasi. Tosi-tv on meidän sohvaperunoiden vitsaus, jonka tilalla voitaisiin näyttää vaikka laadukasta komediaa!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails