3.10.2006

Puikkojen kilinää ja neuroosien purkua.

Olen aloittanut uuden harrastuksen. Luova puoleni on ollut jäissä jo pitemmän aikaa ja se on pyrkinyt tulemaan ulos mitä erilaisin keinoin. Muutama viikko sitten tutustuin Bookavenue-kirjakerhon kautta Debbie Stollerin kirjaan Sitch n' Bitch. Neulojan käsikirja. Löysin sen kautta oikeat ja nurjat silmukat, leventämisen, kaventamisen, joustinneuleen ja väreillä leikkimisen kokonaan uudestaan. Olen jo neulonut itselleni pirtsakan kaulaliinan ja nyt on työn alla Karhumiehelle oma kaulanlämmittäjä.

Tulevana talvena piponi, huivini, sukkani ja lapaseni tulevat olemaan ainutlaatuisia. Neulonta on ihanan neuroottista ja tyydyttävää puuhaa. Saa ihan rauhassa räpeltää yksikseen tietäen, että tekee kuitenkin jotain hyödyllistä ja kivaa.

2 kommenttia:

 1. Kannattaa olla varovainen, ettei jää koukkuun...vai pitäisikö sanoa puikkoihin. Minulta löytyy kaiken maailman värisiä pipoja, lapasia ja kaulahuiveja, eikä ne mahdu enää minnekään kaappiin, eikä niitä voi poiskaan heittää kun ne on rakkaita itsetehtyjä. Ja arvaa mitä kaikki saa aina joululahjaksi.

  Kun aloitan, niin on pakko saada pian valmiiksi ja siitä tulee ne kiksit kun saa valmiiksi. Siksi en teekään kun tuollaisia pieniä juttuja, villpaidan kanssahan menisi ikä ja terveys!! Suosittelen muuten Novitan Teddy lankaa, sillä saa pehmeitä ja lämpimiä juttuja ja kun lanka on niin paksua, niin saa nopeasti aikaiseksi.

  Siitä tulikni mieleeni, että voisi ottaa kutimet taas esiin näin syksyllä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11:40

  Pidä varasi:
  Last knit:
  http://youtube.com/watch?v=M6ZjMWLqJvM

  / Vesa

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails