17.10.2006

Syksyn TV-satoa, osa 3

Hugh Laurie on mahtava. Olen pitänyt miehestä aina Kyllä Jeeves hoitaa -sarjasta lähtien, jossa hän teki tomppeli-Bertiestä ikimuistoisen. Mies myös kantaa torstaisin MTV3 -kanavalla nähtävää House -sarjaa täysin suvereenisti, ja on saanut minut koukkuun. Sarja lepää pitkälti Laurien varassa, joten sille ei voi povata kovin pitkää ikää. Nautitaan nyt kun nautittavaa riittää.

Karhumiehen ja minun lääkäriystävät järjestivät viikonloppuna bileet ja siellä tuli juteltua useamman nuoren tohtorin kanssa. Heistä moni oli House-fani, vaikka sarjan lääketieteelliset epätarkkuudet ovat kuulemma silmiinpistäviä. Moni sanoi kuitenkin katsovansa sarjaa juuri Housen hahmon takia, sillä hän sanoo usein potilaille sen, mitä oikeat lääkärit vain ajattelevat mutta eivät voi potkujen pelossa tuoda julki.

Supernatural ja Veronica Mars ovat imaisseet minut yhä syvemmälle syövereihinsä. Veronicasta on kuoriutunut aikuinen nainen jolla on tilaisuus korjata omia menneisyyden traumojaan ja Sam ja Dean painivat elämää muuttavien kysymysten ja ongelmien parissa. Angstia ja hienoa draamaa riittää vaikka muille jakaa. Ja se auto... Onko omituista olla hieman pihkassa Metallicariin, kun se on vielä lisäksi feminiini (ja auto)? Eikö? Hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails