17.11.2006

Se en ollut minä. Se oli mun paha kaksonen.

Miten alhainen voi ihminen oikein olla? Nähtävästi jotkut viettävät koko aikansa syvällä pohjamudissa, omassa ulosteessaan rypien. O.J. Simpson vetää kaikkien aikojen pohjat.

O.J. Simpson kertoo miten olisi murhat toteuttanut


Reilut kymmenen vuotta sitten kaksoismurhasta syytetty O.J. Simpson esiintyy myöhemmin tässä kuussa erikoisessa tv-haastattelussa. Simpson kertoo Fox-tv-kanavan haastattelussa hypotettisesti, kuinka hän olisi tappanut ex-vaimonsa ja tämän ystävän. Myöhemmin aiotaan julkaista myös Simpsonin kirjoittama If I Did It -kirja, joka niin ikään sisältää pohdiskelua, miten hän olisi murhat toteuttanut. Simpsonin ex-vaimon sisko on tuoreeltaan kommentoinut uutista. Hänen mukaansa on erittäin valitettavaa, että Simpson palauttaa mieliin painajaisen, josta uhrin omaiset ovat pyrkineet eroon. Ex-vaimon ystävän isä on puolestaan pyytänyt ihmisiä boikotoimaan kirjaa sekä tv-haastattelua.


Jonkun mielestä O.J. on varmaan todella fiksu tyyppi kun pystyi tällä tavalla toteuttamaan täydellisen murhan ja sitten vielä takoo sillä rahaa. Minusta hän on alhainen valehtelija, jolle on varattu helvetissä ihan oma huone ilman mukavuuksia. South Parkin sanoin: GUILTY! LIAR! LYING LIAR WHO LIES!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails