22.11.2006

Se oli silti mun paha kaksonen.

Joko kyseessä oli halpa julkisuustemppu tai joku tuli oikeasti järkiinsä, mutta O. J. Simpsonin muka-murhakirjaa ei julkaistakaan.

...
Lopulta julkinen paine kasvoi niin kovaksi, että sekä kirja että tv-haastattelun esittäminen peruttiin. Päätöksen takana oli mediamoguli Rupert Murdoch, joka News Corp -yhtiönsä kautta omistaa sekä Fox-television että kirjan kustannusyhtiön HarperCollinsin. Murdoch jopa pyysi henkilökohtaisesti anteeksi mielipahaa, jota kohu on aiheuttanut kaksoismurhan uhrien omaisille. Jo painetut kirjat tuhotaan, eikä haastattelua näytetä julkisesti, vakuuttaa News Corp. ...


Syyllinen se on silti. Ja paha ihminen. Toivotan hänelle lämpimiä hetkiä helvetissä. Mikäli tämä mielipide tekee minusta kylmän akan, niin olkoon niin. O. J. voi lähettää helvetin liekkejä minua lämmittämään.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi11:42

  Tiesitkö muuten, että poliisi tehtaili todistusaineistoa OJ:n oikeudenkäyntiä varten? Todistuaineistossa on muutenkin selittämättömiä aukkoja.

  Tyson taas, toisen julkkisoikeudenkäynnin mainitakseni, oli kai selvästi syytön. Tai ainakin "uhri" oli erityisen hämäräperäinen tyyppi, joka oli aimmenikin yrittänyt äitinsä avustuksella rahastaa "julkkisraiskauksilla". Feministituomari (ihan totta!) kielsi asiasta puhumisen, kuten myös mm. silminnäkijätodistukset, joiden mukaan "uhri" oli ollut "all over him" ennen hotellihuoneeseen siirtymistä.
  "DERSHOWITZ: Tyson was innocent! That's one of the worst miscarriages of justice I've ever experienced. I took that case because he was falsely accused."

  Kuka näistä tietää ...

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Profiilistani voit lukea, mitä mieltä olen nimettömistä kommenteista.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11:43

  Kuule, "Anzi" sen mahdollisuuden kommentoida nimettömänä voi ottaa pois päältä. Mutta mitäpä se minulle kuuluu, mitä teet blogisi kanssa. Jos kerran en ole toivottu, poistun paikalta. Minua et enää vaivoinasi näe.

  Kummallista muuten, että sinun nimesi on on pelkkä Anzi. Yleensä ihimisllä on myös sukunimi ... Tarkemmin ajatellen en usko, että edes Anzi on oikea nimisi.

  VastaaPoista
 5. Hyvä huomata, ettei teatraalisuus ole kuollut Suomesta.

  Anzi ei olekaan oikea nimeni. Se on bloginimeni ja nimimerkkini. Kirjoitan tätä blogia sen suojissa, koska minua ei huvita esiintyä oikealla nimelläni. En vaihtele sitä tilanteen mukaan, vaan esiinnyn sillä yhteneväisesti myös kommentoidessani muiden blogeja. Näin ihmisillä on ainakin jonkinnäköinen käsitys siitä, kenen kanssa he ovat tekemisissä. Minusta se on vain kohteliasta.

  Anonyymit kommentit asettavat mielestäni "lähettäjän omituiseen ja epäilyttävään valoon". Ikään kuin nimen, oman tai keksityn, kanssa esiintyminen olisi jotenkin vaikeaa tai häpeällistä. En vain ymmärrä sellaista käytöstä. Oletan, että järkevät ja edes jotensakin rehelliset aikuiset ihmiset ymmärtävät tämän.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails