18.3.2007

Sunnuntaita

Bloggaamiseni on jäänyt viime aikoina vähemmälle. Elämässäni ei ole tapahtunut tarpeeksi mielenkiintoisia asioita tai en vain ole jaksanut kommentoida niitä. Aina en myöskään ole ihan varma mitä voin tai en voi kommentoida.

Aloitin menneellä viikolla uuden työn, ensimmäisen varsinaisen valmistumisen jälkeisen palkkatyöni, ja se on tähän mennessä tuntunut todella hyvältä. Olen verkkotoimittajana isossa ja perinteisessä suomalaisessa yrityksessä, eli täysin oman alani töissä. Työporukkamme vaikuttaa todella mukavalta ja minut on otettu siellä hyvin vastaan.

Tuntuu hyvältä olla töissä. Kuulun niihin ihmisiin, joilla pitää olla jotain järkevää tekemistä. En voisi vain istua kotona päivät pitkät, puhumattakaan siitä että olisin jonkun toisen elätettävänä. Haluan tienata oman elantoni ja tuntea tekeväni jotain hyödyllistä. Voi sanoa, että arvotan itseni jollakin tapaa työn kautta. Se ei välttämättä ole aina hyvä asia, mutta se toimii minulle.

Lisäksi kaikki työkaverini ovat melko hoikkia ja hyvin pukeutuvia ihmisiä. Se antaa potkua kilojen pudottamiselle ja vaatekaapin uudistamiselle. Minun olisi pitänyt tehdä molemmat jo ajat sitten, ja nyt minulla on siihen syy ja tilaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails