18.4.2007

Kun ahistaa...

Kesakko kirjoitteli tuossa eilen Virginia Techin surmista ja kyseisen uutisen aiheuttamasta pahasta olosta. Minulle kävi eilen aamulla samoin. Paha mieli ja melkein itkuhan siinä tulee, kun tuollaista lukee. Niinpä päätin katsoa, tuleeko televisiosta illalla jotain hauskaa.

Kissan viikset! Eilen illalla oli ohjelmistossa minisarja Seksiorjat, joka kertoo kahden romanialaissiskoksen tarinan siitä, kuinka heidät siepataan ja pakotetaan Lontooseen prostituoiduiksi. SubTV:n illan elokuva oli Asia Argenton, tuon muutenkin kieroutuneen Argenton elokuvaperheen vesan, elokuva Petollinen on ihmissydän, joka kertoo pienen pojan karmivasta elämästä narkkariäidin ja tämän seksuaalisesti kieroutuneiden (lue: pedofiilien) miesystävien nyrkkeilysäkkinä.

Nuorempana koin, että minun on katsottava tällaisia ohjelmia voidakseni sivistää itseäni ja tajuta, miten paha maailma on. Enää en ajattele näin. Tiedän jo, miten paljon pahuutta maailmaan mahtuu ja tiedän, miten syvästi tällaiset raa'at aiheet minuun vaikuttavat. Näen joskus vieläkin painajaisia Romanian lastenkotien asukeista, ja siitä dokumentista on jo yli 15 vuotta aikaa.

Ilta meni netissä surffaillessa ja Supernaturalia fanittaessa. Vaikka senkin sarjan lähtökohdat ja teemat ovat synkät, se on fiktiota. Ja kukapa ei rauhoittuisi Winchesterin poikia katsellessa.

1 kommentti:

  1. Samaa mieltä eilisestä tarjonnasta. Edes yleensä erinomainen John Simm ei innostanut liimautumaan töllön ääreen, karmeita tarinoita on tosiaankin kiitos vaan ihan elävässäkin elämässä riittävästi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails