9.5.2007

Get a Clue


Tuleva kesä näyttää entistä paremmalta omituisten lapsuutta nostalgisoivien elokuvien suhteen.

Mutanttininjakilpikonnien, Harry Potterin ja Transformersien lisäksi elokuvateattereihin saapuu elokuvaversio tuosta kaikkien tuntemasta etsiväneitokaisesta, Neiti etsivästä.

Kirjoissa Paula Drew, alkuperäiseltä nimeltään Nancy Drew, on noin 18-vuotias, mutta elokuvassa häntä esittää 16-vuotias Emma "Julian veljentytär" Roberts. Monta hahmoa on poistettu ja muutama lisätty, eikä elokuvan idea ole saanut vannoutuneilta Neiti etsivä -faneilta hyvää vastakaikua. Trailerin katsottuani olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että haluan nähdä tämän elokuvan. Siitä voi tulla minulle joko uusi Blondin kosto, Anna Palaa tai Clueless, eli ostan DVD:n ja katson sen 15 kertaa, tai suhtaudun siihen samalla tavalla kuin esimerkiksi elokuvaan Josie And the Pussycats, joka heitti minut ärtymyksen tuolle puolen.

Tyhmistä teinielokuvista on sanottava tämä: ne eivät kaikki ole tyhmiä. Jos kaipaa älykästä viihdettä teini-ikäisestä etsiväneidosta, voi katsoa Veronica Marsin kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Kolmas ei valitettavasti enää yllä edeltäjiensä tasolle.

3 kommenttia:

 1. Rami11:28

  Neiti Etsivä on ihan ykkönen! Mitä leffoihin tulee, niin tykkään itsekin Cluelessista ja Anna palaa! filmistä. Blondin kostosta en ollut yhtä innostunut. Clueless-tv sarjakin oli ihan ok minusta, katsoitko sitä?

  VastaaPoista
 2. Katselin Clueless-sarjaa ja olihan se ihan mukava. Eniten kaipaan kyllä Grosse Pointe ja Suositut -sarjoja. Niissä oli mukavan kieroutunutta huumoria.

  VastaaPoista
 3. NEITI ETSIVÄ ?!?!

  Ah nostalgiaa. Pakko nähdä !

  =)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails