6.6.2007

Hauskoja nuo juutalaiset

Lisäsin jo jonkun aikaa sitten linkkilistaani kaksi mielenkiintoista sivua, joihin tutustuin melkein sattumalta seuraamieni TV-sarjojen kautta. Hyvä että tutustuin, sillä molempia tulee seurattua aktiivisesti ja niiden sisältö on aina mielenkiintoista.

Sera Gamble on yksi Supernaturalin käsikirjoittajista ja toinen sarjan käsikirjoituseditoreista. Toisin sanoen, hänen tehtävänään on käydä kaikki tekstit läpi ja katsoa, että niissä on jatkuvuus- ja muut tekniset asiat kunnossa. Hän on myös käsikirjoittanut pari lempijaksoani kyseisestä sarjasta ja on lisäksi kaunis, älykäs, suorapuheinen, eikä erityisen kaino. Toisin sanoen, juuri sopiva fanituksen kohde minulle.

Sera on myös juutalainen. Tätä puolta itsessään hän pui ystävänsä Simon Glickmanin kanssa pitämässään blogissa, joka on minusta erittäin mielenkiintoista luettavaa. Siinä käydään läpi niin käsikirjoittajana ja kirjailijana olemisen tuskaa kuin amerikanjuutalaisuuden aiheuttamia tai siitä kumpuavia omituisia ja välillä hauskojakin komplekseja ja neurooseja. Blogin mukaan juutalaiset myös syövät aika paljon ja hyvin, mutta sehän on vain hyvä asia. En ole koskaan luottanut ihmisiin, jotka eivät osaa nauttia hyvästä ruuasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails