8.6.2007

Raha ja valta ne farssia pyörittää

Vahingoniloni oli ilmeisesti ennenaikaista. Olihan se nyt arvattavissa, ettei niin rikas ja kuuluisa ihminen kuin Paris Hilton kauaa vankilassa pysy. Hänet on ilmeisesti vapautettu "terveydellisten seikkojen" vuoksi. Tällaisia tekosyitä asianajajat ja lääkärit siis saavat tehtailtua, mikäli fyrkkaa löytyy tarpeeksi.

Toki Paris on nyt kotiarestissa, mikä mahtaa olla rankkaa. Pitää pysytellä siinä Hollywoodin luksusasunnossa palvelijoiden kanssa. Onhan siinä rangaistusta tarpeeksi, ettei pääse bilettämään joka ilta.

Kuvottavaa.

Ilmeisesti häntä ollaan nyt kuitenkin palauttamassa takaisin vankilaan.

Koko tapaus on mieletön vitsi ja mikäli Hiltonin perhe ei viimeistään tässä vaiheessa herää tajuamaan tyttärensä luontoa ja tee asialle jotain, niin ei sitten koskaan. Minulla ei ole vielä omia lapsia, mutta mikäli minun tyttärestäni tulisi seksivideon myötä koko planeetan virallinen huora, niin en katsoisi sellaista touhua läpi sormieni. Ihmettelevä katseeni kohdistuukin ensisijaisesti Hiltonin vanhempiin. Miksi he eivät ole edes yrittäneet saada tytärtään aisoihin? Miksi he vain hyysäävät tätä selvästi sekaisin olevaa ja kyseenalaisen oikeudentajun omaavaa tytärtään? Niinkö vähän he hänestä välittävät?

4 kommenttia:

 1. Kuvottava taitaa olla ainoa sopiva sana tuolle. Miten voi olla mahdollista että saa rikkoa lakia ja halveksua oikeuden päätöstä rikkomalla sitä UUDESTAAN ? Ja sitten lekurin valheilla pääsee kotiarestiin kuin joku kepposen tehnyt kersa. Kyllä on jenkkien oikeuslaitos naurunalainen.

  VastaaPoista
 2. Mussuliini22:08

  Jostain olen lukenut, että Parisilla olisi ADHD...että en tiedä voiko sitä nyt ihan kaikesta vanhempia syytellä (niin kuin Matti Nykäselläkin). Kyllähän sen pikkusisko on kai ihan suht normaali.

  VastaaPoista
 3. Kaikesta ei tietenkään voi syyttää vanhempia, mutta kyllä heilläkin jokin vastuu on. Ainakin sen verran, että opettaisivat lapselleen hieman oikeudentajua.

  Mikäli Parisilla tosiaan on ADHD, niin eiköhän noilla rahoilla voi hankkia siihen lääkitystä?

  Ja mikäli kyse olisi tosiaan minun lapsestani viimeistään siinä vaiheessa kun hänestä leviäisi seksivideo ympäri internetiä, tekisin asialle jotain. Siis jotain muuta kuin ostaisin hänelle vain lisää autoja ja asuntoja.

  VastaaPoista
 4. Noh, Paris on nyt sittenkin pantu takaisin telkien taakse, kun alkuperäinen tuomari pysyi lujasti kiinni päätöksestään. Minusta Mussuliinin mainitsema Nykänen on oiva suomalainen esimerkki tästä julkkistouhusta. Miten media / monet suomalaiset eivät tajua, että, kaikista ominaispiirteistään ja urheilullisista suorituksistaan huolimatta, Nykänen *yritti puukottaa miestä hengiltä* ja on *systemaattisesti hakannut vaimoaan*? Onneksi uhrit eivät siihen kuolleet, mutta ainakin silloin mm. elokuvien kautta kaanonisoitu 'legenda' olisi saanut tulemansa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails