9.7.2007

Step by step, oh baby!


Viikonloppu meni osittain aurinkoisissa, mutta pääasiallisesti hyvin sateisissa Ruisrock-tunnelmissa. Lapsuudenystäväni olivat meillä viikonlopun ja meillä oli oikein mukavaa. Katsoimme bändejä, joimme, hengailimme ja juttelimme.

Sunnuntaiaamuna kaivoin kätköistäni ikivanhan videon, jonka kaverini olivat tehneet minulle vuonna 1991 ennen kuin muutimme perheeni kanssa Saksaan. Meinasimme kaikki kuolla nauruun katsoessamme 13-14 vuotiaiden tyttöjen sekoilua! Entä ne kampaukset ja vaatteet! En ollut katsonut kyseistä videota varmaan kymmeneen vuoteen. Karhumiehellä ainakin oli hauskaa.

Kyseisen videon jälkeen kaverini olivat nauhoittaneet minulle telkkarista tulleen New Kids on the Block -yhtyeen konsertin. Kuka muistaa New Kidsit? Minä muistan heidät hyvin. Olin suunnaton fani, huoneeni seinillä oli 120 julistetta ja keräilin kaikkea mahdollista yhtyeeseen liittyvää. Olin nauhoittanut konsertin jälkeen joitain yhtyeen musiikkivideoita joita katsoimme kaverieni ja Karhumiehen kanssa nostalgian ja myötähäpeän sekaisin tuntein.

Mihin ovatkaan poikabändit kadonneet? Mitä on tapahtunut viattomille ja puhtoisille naapurinpojille, jotka laulavat sointuvilla äänillä lauluja rakkaudesta ja bilettämisestä samalla kun tanssivat nolojen koreografioiden tahtiin? Kieli poskessa, tottakai. Nykyään tuntuu siltä, että kaikki ottavat itsensä niin kovin vakavasti.

*hyräilee*

I get up in the morning and I see your face girl
You're looking so good everything's in place
Don't you know I could never leave your side girl?
Won't you stay here with me and be my bride?

Girl you know you're allright
You're just what I like
Girl you're everything don't you know it's allright
No other girl could make me feel the way you do

Oh-oh-oh she's my cover girl, oh-oh-oh, oh-oh-oh....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails