31.8.2007

Syksyn 2007 TV-satoa

Uusi syksy, uudet sarjat. Joka syksy televisio tuo eteeni ison määrän uusia sarjoja, jotka päätän ainakin tarkastaa. Toiset ovat ihania, toiset kamalia, toiset mitäänsanomattomia. Toisiin jään koukkuun ja toisia seuraan satunnaisesti tai en lainkaan.

Viime syksynä koukuttauduin ainoastaan loistavaan Supernaturaliin ja koukutus jatkuu. Uudet, kolmannen tuotantokauden jaksot alkavat Yhdysvalloissa 4.10. ja Suomessa joskus ensi vuoden alussa.

Mahtava House jatkuu myös, sekä toivottavasti myös Doctor Who ja loistava Weeds. Täydellisiä naisia en katsonut viime vuonna enää ollenkaan, Pako jäi kun pian päättyvä Sopranos alkoi samaan aikaan ja joku Greyn anatomia saa minulta ison EVVKn.

Tämän syksyn uusista sarjoista olen suuresti kiinnostunut kolmesta. Paljon kehuja saanut, kuulemma erittäin koukuttava Heroes alkaa lokakuussa ja Suomessa omituisen nimen saanut Unelmien kentät (Friday Night Lights, kuvassa) ensi viikolla.

Neloselta tuleva Dexter alkoi eilen ja sai minut heti mukaansa. Se on kiehtova, hyvin tehty ja loistavien näyttelijöiden tähdittämä mielenkiintoinen sukellus sarjamurhaajan mieleen. Pääosaa esittävä Michael C. Hall sopii rooliin täydellisesti. Tätä sarjaa aion seurata jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails