30.10.2007

Sinkkuelämää on kiva. Carrie ei.

En yleensä missään olosuhteissa hyväksy Maxim-lehden kaltaisia naisia esineellistäviä, muka-vakavasti otettavina julkaisuina esiintyviä tissilehtiä. Mutta tämän listan taakse voin asettua:

Amerikkalainen viihdelehti Maxim on valinnut maailman vähiten seksikkäät naiset. Voittajaksi seuloutui Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Sarah Jessica Parker.
(Ilta-Sanomat)

Seurasin Sinkkuelämää -sarjaa innolla ja uskollisesti ja pidin siitä. Mutta Carriea vihasin. Voi, miten häntä vihasinkaan! Sarjan alkuvaiheilla hän oli vain hieman rasittava, mutta silti ihan OK hahmo jossa oli joitain samaistuttavia piirteitä. Pikkuhiljaa Sarah Jessica Parkerin maneerit ja Carrien hahmolle luodut yksittäiset piirteet alkoivat rasittamaan. Sarjan loppuvaiheilla jouduin joskus pidättelemään itseäni, jotta en yrittäisi kiivetä TV-ruudun sisään kuristamaan sitä itsekeskeistä, omahyväistä, narsistista pikku prinsessaa.

Pidin kyllä muista sarjan hahmoista erittäin paljon, Mr. Bigiä lukuun ottamatta, ja kiintymykseni heitä kohtaan vain kasvoi sarjan edetessä. Mutta Carrie Bradshaw kuuluu minun silmissäni samaan kategoriaan Britney Spearsin ja Paris Hiltonin kanssa.

(Tietenkin voidaan miettiä, miksi suhtaudun näin intohimoisesti yhteen TV-sarjan hahmoon. Se on kokonaan toinen juttu se.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails