26.10.2007

Turhautunut, olen ma.

Osallistuin eilen työpaikkamme linjapäivään, jossa mietimme yhdessä tulevia linjauksia sekä keinoja parantaa firmamme imagoa. Ideat lensivät, ihmiset olivat innostuneita ja parannusehdotuksia sateli. Kaikki sanoivat, että meidän tulisi olla rohkeampia, uskaltaa ottaa enemmän riskejä ja parantaa näkyvyyttämme. Netti on olennainen osa tätä.

Kun tuli meidän ryhmämme vuoro esitellä ideoitaan, muut pistivät minut puhumaan. Olenhan verkkotoimittaja. Annoin palaa. Ryhmäläisteni tukemana kerroin , miten meidän tulisi parantaa verkkonäkyvyyttämme ja ylipäätään tajuta, että firmamme on internetin suhteen kivikaudella. (Koska kyllä, olemme internetin suhteen kivikaudella pahimman kerran. Minua hävettää nykyiset nettisivumme.) Kaikki työkaverini nyökyttelivät, jotkut jopa taputtivatkin hieman.

Kun tuli loppuyhteenvedon aika, rakas markkinointipäällikkömme sanoi että hän ymmärtää että netti olisi noin niin kuin tärkeä, mutta ettemme me voi palvella ainoastaan "niitä nuoria jotka osaavat nettiä käyttää", vaan meidän tulee myös muistaa meidän vanhat asiakkaamme jotka eivät osaa käyttää nettiä. Siinä vaiheessa minulla rupesi keittämään. Mistä niitä uusia asiakkaita tulee, ellei juuri niiden nuorten joukosta? Ja kuka väittää, että kaikki yli 50-vuotiaat eivät osaa käyttää internetiä ja eivät ymmärrä sen tärkeyttä? Tuohan on aivan järkyttävää asiakaskunnan aliarvioimista!

Askelia kohti parempaa on otettu sillä sivumme uudistuvat melkoisesti lähiaikoina. Niin kauan kuin hallituksessamme istuu pelkkiä avuttomia homekorvia jotka suhtautuvat tietokoneisiin kuin Ilmestyskirjan petoon, niin meikäläinen hakkaa päätään seinään. No, minultahan ei tunnetusti sisua puutu. Tuulimyllyt, täältä tullaan!

1 kommentti:

  1. Hyvä hyvä, pidä pintasi ! Meillä duunissa ollaan kivikaudella kestävän kulutuksen suhteen - tai toisin sanoen meillä kulutus on kamalaa ja se kestää. Huitelen omia tuulimyllyjäni ja ylläpidän suomalaisen ekoterroristin mainettani.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails