25.2.2008

Sinkkuelämää, joka päättyy

Kävin eilen netissä katsomassa uuden Sinkkuelämää-elokuvan trailerin. Kuten rakkaat lukijani ja jokainen tuttavapiiriini kuuluva joka ei ole kuuro ja sokea varmaan tietävät, Carrie Bradshaw on leppymättömän inhoni ja vihani kohde numero yksi. Oikeastaan Supernaturalin Bela Talbot on kovaa vauhtia kirimässä Carrien ohi, mutta hän on kuitenkin vain sivuhahmo ja näin ollen helposti unohdettavissa.

Carrie-vihastani huolimatta pidin ja pidän yhä Sinkkuelämää TV-sarjasta erittäin paljon. Sarjan loppuvuosina katsomiskokemukseni muodostuikin hieman skitsofreeniseksi. En voinut sietää Carrieä silmissäni, mutta halusin silti sarjani. Tiesin, ettei sarjaa ole ilman Carrietä, joten minun oli siedettävä tätä karmivaa naista koska hän sattui esiintymään sarjassa, joka oli muuten mielestäni oikein hyvä. Voi tätä elämää!

Joka tapauksessa, uusi elokuva lupaa mielenkiintoisia käänteitä newyorkilaisnelikon elämään. Carrie näyttää saavan hieman nenilleen, ja siinä on minulle tarpeeksi hyvä syy käydä katsomassa elokuva.

Aihetta sivuten, varasimme eilen Karhumiehen kanssa hääpaikkamme. Kirkko on vielä varaamatta, mutta hääpäivä on nyt päätetty. Tästä se alkaa! Lokakuussa olemme Rouva Karhumies ja Herra Anzi. Kuulostaa hienolta, eikö vain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails