13.3.2008

Tyhmyydestä ja uskottavuudesta

New Yorkin kuvernööri Eliot Spitzer on nyt eronnut tehtävästään prostituutioskandaalin takia. Voi kun Ike ottaisi hänestä mallia. Molemmille kun nauravat Korkeasaaren apinatkin.

Ike-raukan seksiriippuvuus on sitä tasoa, että hän lähettelee typsyköille viestejä kaikkina vuorokauden aikoina. Kesken kokouksenkin pitää varmaan viestitellä jollekin stripparille ja kysyä, onko tällä tänään hopean vai kullanväriset stringit yllään. Voi Ike. Et sinä koskaan mikään uskottava ollutkaan.

Koska Yhdysvalloissa kaikki on suurempaa ja hienompaa, Spitzer pistää paremmaksi. Hän on saattanut käyttää jopa 80 000 Yhdysvaltain dollaria prostituoituihin. Loistavaa Very Hot Jews -blogia siteeratakseni: "You paid HOW MUCH?"

Tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa. Joko Spitzerin mieltymykset ovat niin sekopäisiä, että kyseisiä toimenpiteitä harjoittavia alan naisia on vain muutama ja hinnasto on sen mukainen. Tai sitten Eliotin käyttämien ammattilaisten räpsät ovat täyttä 24 karaatin kultaa.

Tai sitten mies on vain yksinkertaisesti samanlainen kuin suurin osa prostituoitujen asiakkaista, eli sairaan tyhmä.

Surullisintahan tässä on, että molemmilla miehillä on vierellään kärsivän näköinen pikku kynnysmatto, joka antaa äijänsä pyyhkiä kaiken kuran itseensä ja kuvittelee sen tekevän hänestä hienon ja rohkean.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails