30.7.2008

"Hei huora, kivat tissit!" *puristus*

Käsi pystyyn, kuinka moni nainen on joutunut julkisella paikalla asiattoman huutelun, koskettelun ja/tai suoranaisen päällekarkauksen uhriksi? Tilastojen mukaan melkein jokainen, ja epäasiallinen käytös alkaa monen kohdalla jo ala-asteikäisenä.

Mitä tehdä? Huutaa takaisin? Olla kuin ei olisikaan? Pistää kova kovaa vastaan ja antaa turpiin? Itse olen käyttänyt ensimmäistä vaihtoehtoa ja se yleensä tepsii. Naisia kähmivät ja heille huutelevat tyypit kun eivät usein odota vastausta ja järkyttyvät, kun saavat sellaisen. Muistammehan kaikki miten eduskunnassa reagoitiin. Jos se käsi - muista ruumiinosista puhumattakaan - kuitenkin sattuu eksymään sinne, minne se ei kuulu, läpsäisen tai nappaan sen määrätietoisesti pois. Tuima katse ja koiriinkin hyvin tepsivä "Irti!" -murahdus viimeistelevät viestin, jolloin se menee usein perille.

Onneksi olen itse joutunut kohtaamaan tämäntyyppistä käytöstä melko harvoin.

Ne jotka uskaltavat voivat toki kokeilla tämän nuoren naisen keinoja, mutta en suosittele sitä ensisijaisena vaihtoehtona. Koskaan ei kuitenkaan tiedä, onko kähmijä pelkkä hölmö vai oikeasti vaarallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails