13.8.2008

Homoja. HUI!

Ilta-Sanomat paljastaa taas syvälle juurtuneen asenteellisuutensa. Aina välillä niin kovin liberaalina esiintyvät iltapäivälehdethän ovat pohjimmiltaan äärimmäisen konservatiivisia, yhteiskunnan keinotekoisia sosiaalisia rakenteita ja sukupuolirooleja ylläpitäviä taantumuksellisuuden linnakkeita. Kuten on heidän aktiivinen lukijakuntansakin.

Nyt Ilta-Sanomat on rivien välistä paljastanut paheksuntansa Aku Louhimiehen ohjaamaa Käsky-elokuvaa kohtaan, että ihan erikseen pitää mainita että jossain elokuvassa miehet rakastelevat keskenään. Mutta se ei ole järkyttävintä:
Aku Louhimiehen ohjaaman, sisällissodan loppuvaiheisiin sijoittuvan elokuvan homokohtauksen voimaa lisää se, että tilanteessa esiintyy kaksi sotilasta.
Sotilaita "homokohtauksessa"! Kyllä nyt menevät maailmankirjat sekaisin. Mitä seuraavaksi? Karjapaimeniako? Ai niin... .

1 kommentti:

  1. Iltapäivälehdet ovat Suomessa kyllä kauhean konservatiivisiä ja sovinistisia. Pahinta on, että niiden valta vain kasvaa. Itseäni raivostutti kun kauhisteltiin, että Nightwishin laulaja on ÄITI! Ihan kun sillä lapsella ei olis isää, joka sitä voisi hoitaa. Ja kukaan ei ole koskaan kauhistellut, että joku miespuolinen keikkamusiikko on isä...yleensähän niillä voi olla vaikka kuinka paljon lapsia useampienkin naisien kanssa ja se on niinku ihan jees. PAH

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails