23.8.2008

Lapsuuden äänitapetti

Maurelita tutustutti minut melko hyvään netissä toimivaan jukeboksiin, Deezeriin. Olen aikaisemmin kokeillut vastaavanlaista Last.FM -palvelua, mutta se ei kohdallani toiminut lainkaan. Johtuuko sitten työpaikan palomuureista vai mistä, en tiedä.

Deezer kuitenkin toimii ja olenkin vallan innostunut luomaan siellä soittolistoja. Pisimmäksi on venähtänyt When I was a kid, eli lapsuuteni ja teini-ikäni musiikkimaisemaa kuvaava lista. Sitä voi kuunnella tuossa oikealla ja saada aika kattavan (ja hupaisan) käsityksen siitä, mitä tämä Music Televisionin ja Sky Channelin kasvatti oikein kuuntelikaan. Tämä nykyinen rokkari oli mukulana aikamoinen poppari. :-D

Deezerin kautta voin nyt aina kuunnella erästä kaikkien aikojen suosikkikappalettani, Kim Carnesin Bette Davis Eyesia. Ja kuka muistaa hienon Alison Moyet:n?

2 kommenttia:

  1. Jep katselinkin viikolla että olit aika ahkerana siellä ! Yazoo oli suosikkejani kun olin "uusromantikko"... mikä upea ääni Alisonilla olikaan.

    Vinkki : jos haluat ettei toi widget pamahda heti soimaan kaikilla, siitä voi ottaa pois sen autoplay-toiminnon. Eka itsekin epähuomiossa jätin sen päälle ja manasin mikä biisi pläjähti soimaan kun surffailin samalla kun Deezer soi taustalla. Voi jälkikäteen säätäâ html-koodissa, muistaakseni autoplay=0 tai joku, lunttaa muista toiminnoista jotka on samassa koodissa.

    Ihanaa katsella mitä toiset ovat kuunnelleet ja erityisesti löytää niistä tuttuja. Desireless, hihiiiii...

    VastaaPoista
  2. P.S. Eiku en sanonutkaan mitäân, se autoplay onkin jo pois päâltä ! Parfait !!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails