23.9.2008

Ihana viikonloppu

Minut on helppo yllättää. Luulin viime lauantaina ihan tosissani, että isosiskoni tulee meille hengailemaan poikiensa kanssa. Niin hän tulikin poikien kanssa, mutta vähän isompien poikien. Karhumies ja minut ryöstettiin polttareihimme.

Minut vietiin ensin Espooseen, jossa kaksi kouluaikaista ystävääni pisti minut täyttämään menneisyyteemme liittyvän ristisanatehtävän. Suoriuduin melkein täysin pistein. Tämän jälkeen silmäni sidottiin ja minut kuljetettiin parillakin eri kulkuvälineellä mökillemme Inkoon saaristoon, jossa seurasi kruunajaiset. Lapsuuden unelmani toteutui, sillä pääsin Keijujen Kuningattareksi. :-)

Meille osui aivan mahtava ilma. Sateisena ja tihkuisena alkanut lauantai muuttui kirkkaan aurinkoiseksi ja kuulaaksi syyspäiväksi. Voimme jopa syödä ulkona mökkimme terassilla. Meitä oli loppujen lopuksi yhteensä 11 ihmistä, eli aika mukavasti ja juuri sopivasti.

Loppupäivä jatkui erilaisten tehtävien ja ohjelmanumeroiden merkeissä. Sain muun muassa treenata kimpun heittoa, harjoitella drinkin tekoa, vastata Karhumiestä koskeviin visailukysymyksiin ja näyttää, miten hyvä vaimo minusta tulee. Iltaan kuului tietysti myös morsiussauna, jonka päätteeksi juoksin mökkimme saunan edessä olevan pusikon ympäri lyhty kädessä ja manasin pois entisiä heiloja ja ihastuksia. Näky oli kuulemma vähintäänkin huvittava.

Lähdin seuraavana päivänä äitini, tätini (jotka olivat olleet saarella koko ajan takapiruina minun tietämättäni) ja pikkusiskoni mukana väsyneenä ja onnellisena.

Minulla oli aivan mahtava viikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails