3.9.2008

Kun minusta tulee diktaattori

Kun saan illanvietoissa tarpeeksi alkoholia elimistööni, alan yleensä kertoa kaikille maailmanvalloitussuunnitelmistani. Oln nimittäin tullut siihen tulokseen, että maailma olisi paljon parempi paikka mikäli minä olisin diktaattori. Uskokaa pois, kyllä näin on! Olen listannut kymmenen asiaa, jotka teen heti kun nousen valtaan:

1. Kieltäisin Big Brotherin.
Se on tyhmä, aivoton, tylsä ja moraaliton ohjelma, josta kukaan ei oikeasti pidä. Kaikki sitä katsovat katsovat sitä koska se on niin hirveä. Roskikseen siis.

2. Määräisin, että kaikkien lehtien mallien (sekä miesten että naisten) painoindeksin tulisi olla vähintään 20. Kuka enää jaksaa katsoa niitä nälkäkurkia, jotain Laila Snellmannia lukuun ottamatta? Vai pitäisikö kysyä kuka oikea ihminen enää jaksaa katsoa niitä nälkäkurkia?

3. Perustaisin yhden televisiokanavan, jossa näytettäisiin vain minun lempiohjelmiani. Kyseessä olisi julkisen palvelun kanava ja näin kaikki voisivat nauttia minun hyvästä maustani. Muut kanavat tietenkin säilyttäisivät asemansa, pitäähän ihmisillä olla valinnanvaraa.

4. Perustaisin yhden radiokanavan, jossa soitettaisiin vain minun lempikappaleitani. Kerran tunnissa luettaisiin STT:n uutiset ja sää. Tähän kanavaan pätisivät samat säännöt kuin vastaavaan televisiokanavaan.

5. Säätäisin kovat rangaistukset seksuaalirikollisille. Ei mitään lieviä rankaisuasteita, lukkojen taakse ja intensiiviseen terapiaan vaan jokaikinen. Noin sairaat ihmiset tarvitsevat apua.

6. Kehittäisin terveydenhoitojärjestelmää niin, että kaikille olisi saatavilla huokeaa, ilmaista ja laadukasta terveydenhoitoa.

7. Määräisin Julkisen Sanan Neuvoston antamaan enemmän langettavia tuomioita seksistisistä, rasistisista yms. kirjoituksista. Kolmesta langettavasta tuomiosta lehti, TV-ohjelma, radio-ohjelma tms. joutuisi hyllylle viiden numeron tai jakson ajaksi. Johan alkaisi tapahtua!

8. Kehittäisin tasa-arvoisen palkkauksen viisivuotissuunnitelman.

9. Lähettäisin Loka Laitisen eläkkeelle.

10. Pystyttäisin yhden patsaan itsestäni jokaiseen lääniin.

1 kommentti:

  1. Domino présidente, Domino présidente...

    Muuten toi radioasema on jo olemassa, minulla ainakin Ouï FM toimii tosi hyvin, ja jos mättää zappaan Le Mouv -radioon. Oletko kokeillut kuunnella noita netistä ? Ehkä liian rokkia mutta mulle sopii kuin paiskattu.

    Kokeiltavien softien listalla on screamer-radio.com jolla voi kuunnella kaikkia maailman radioita...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails