12.9.2008

Miksi en jaksa keskustella julkkiksista

Olen taas parin päivän aikana miettinyt, mikä ihme julkkisten yksityiselämässä oikein kiinnostaa? Miksi Angelina Jolien ja Brad Pittiin - joita en kumpaakaan voi sietää - kaltaiset tyypit saavat tahkottua rahaa esittelemällä vastasyntyneitä lapsiaan lehdistölle?

Mikäli joku esittelee puolisonsa ja/tai seurustelukumppaninsa tai muita yksityiselämänsä asioita, niin onhan se ihan kiva todeta että jaa, tuon kanssa tuokin punkkansa jakaa ja sillä on tuollaiset harrastukset. Mutta nettisivuilla ja joskus työpaikan kahvipöydänkin ympärillä velloviin "Onks se ja se homo?", "Oliks se sen kaa sillon ku se oli vielä sen toisen kaa?" ja "Luuleks sä et se oikeasti tykkää sellaisista jutuista?" -tyylisiin keskusteluihin jätän osallistumatta. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että minua ei todellakaan kiinnosta.

Onpa joku joskus vihjaissut mahdollisesta homofobisuudestakin, kun en ollut kauhean kiinnostunut keskustelemaan aiheesta paneeko joku julkkismies jotain toista miestä. Eiköhän se ole niin, että ei se ihmisen mahdollinen homoseksuaalisuus millään spekulaatioilla miksikään muutu tai konkretisoidu. Jos on homoseksuaali, niin sitten on, ja asianosainen kertoo asiasta julkisuuteen sitten kun haluaa. Sillä välin me muut voimme jatkaa omaa elämäämme, jollainen meillä kaikilla toivon mukaan on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails