8.10.2008

Hullua shoppailua!

Hullut Päivät ovat täällä taas! Himottaako jokin tuote, mutta hirvittäälö väenpaljous? Ei hätää. Kokeneilla ja kaiken nähneillä Stockmannin työntekijöillä on omat niksinsä, jotka nyt jaan teidän kanssanne.

Kaikki alkaa katalogista. Eli katalogi käteen ja selaamaan. Merkitse tarkkaan haluamasi tuotteet ja mieti, millä osastoilla ne sijaitsevat lähitavaratalossasi. Tämän perusteella teet ostosuunnitelman ja menet katalogi kädessä paikalle joko heti aamulla klo 8 tai illalla klo 19 jälkeen (lauantaina klo 16 jälkeen). Keskiviikkoaamu ja lauantai ovat hulluimmat päivät. Torstaina ja perjantaina on rauhallisempaa.

Kierrät osastot järjestyksessä eli niin, että viimeinen osasto jossa käyt on ulko-oven vieressä, ja ostat vain haluamasi tuotteet. Tämä vaatii tahdonlujuutta, usein kassojen vieressä on kaikenlaista pientä kivaa houkutinta. Mikäli kyseinen pieni kiva on sinulle oikeasti tarpeen, niin osta toki! Jos ostoslistassasi on esim. elektroniikkaa tai muuta nopeasti menevää tavaraa, se kannattaa hakea ensimmäisenä. Paras keino on repäistä katalogista ne sivut, joilla haluamasi tuotteet sijaitsevat ja asettaa ne järjestykseen niin, että se tuote jonka ostat ensimmäisenä on päällimmäisenä.

Tämä toimii. Viimeksi kun minulla oli hieman pitempi Hullujen Päivien ostoslista, toimin tämän ohjeen mukaan ja oli ulkona 45:ssä minuutissa. Ja kaikki ostokset ovat olleet ahkerassa käytössä.

Vain amatöörit menevät Hulluille Päiville kiertelemään ja katselemaan.

Mukavat kengät jalkaan, lompakko povitaskuun ja tiukan sporttinen asenne päälle, niin kyllä se siitä!

1 kommentti:

  1. Jesss, best practices ! =)

    Mulla on muuten meemilö aiheesta, vaikkei ole hulluja päiviä. Pätee ylipäätäänkin ja hiano bänneri.

    Hulluja Hetkiä sinne !

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails