28.10.2008

Kansa saa, mitä äänestää.

Jaaha. Se oli sitten siinä. Perussuomalaiset ja Timo Soini saivat merkittävän äänisaaliin ja Keskusta ei. Keskustaa en sure, se jyväjemmareiden puolue on aikansa elänyt.

Mutta kun ajattelen Timo Soinia, mieleeni tulvivat seuraavat aistituntemukset: homeen haju, bensankatku, rasvaiset vitsit ja vanhan viinan haju. Toisin sanoen aika monta asiaa, joita tässä maailmassa inhoan. Nämä mielleyhtymät perustuvat puhtaasti tunteisiin.

Timo Soini esittää olevansa niin kovin kansan mies, mutta minusta hän on aina vaikuttanut teennäiseltä kermaperseeltä. Mies asuu jossain Espoon hienommalla alueella, yksityisautoilee joka paikkaan, on katolilainen ja on myöntänyt omaavansa vaikeuksia suhtautua naisiin tasavertaisina ihmisinä. Jee, mikä mies.

Onneksi en ole espoolainen.

Enkä turkulainen (enää). Siellä kun valtuustoon pääsivät taas suuri idolini Ilkka Kanerva ja patarasisti Olavi Mäenpää.

Kansa saa sitä, mitä äänestää. Toivottavasti niitä vajaata 40 %:a nukkuvaa äänestäjää ottaa nyt päähän. Minua ainakin ottaisi.

2 kommenttia:

  1. Ugh. Harmittaa etten saa äänestää siellä, mutta tulipahan vaikutettua täällä päässä...

    =P

    VastaaPoista
  2. Ainoa ansio jos sitä nyt ansioksi voi sanoa on se että Soini on saanut sen osan "makkarakansasta" äänestämään jota muut puolueet ei tavoita. Tosin tämä sama porukka ravaa Frederikin keikoilla ja ajelee ilman valoja syysmyrskyissä pyörillä ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails