2.10.2008

Sana sanaa vastaan?

Hämmentyneenä luin aamun lehdistä - koska meille tulee nyt muutaman kuukauden ajan sekä Helsingin Sanomat että Hufvudstadsbladet - Johanna Korhosen potkuista Lapin Kansan päätoimittajan tehtävistä.

Mikäli Johanna Korhonen puhuu totta ja potkujen syynä on tosiaan hänen perhetilanteensa, niin en voi kuin ihmetellä moista! En myöskään usko sitä, että hänen puolisonsa poliittinen aktiivisuus voisi olla potkujen syy, onhan myös Alma Mediaan kuuluvan Pohjolan Sanomien päätoimittajan vaimo kunnallispoliitikko.

Varmaa on, että tähän on koira haudattuna. Jos taustalla tosiaan on Johanna Korhosen kohdistuvaa syrjintää hänen seksuaalisen suuntautumisensa johdosta, niin toivon että Alma Media joutuu asiasta vastuuseen. Sellaista ei pitäisi enää nykypäivänä sallia.

1 kommentti:

  1. Anonyymi19:01

    Tuskin puolison kunnallisvaaliehdokkuus oli kyseessä, hänhän oli ymmärtääkseni luopumassa ehdokkuudesta kun muutto Lappiin oli edessä.

    Ymmärrän ettei Ranskassa ministerin vaimo voi olla valtakanavan uutisankkurina (Marie Drucker, Béatrice Schönberg) mutta että kunnallisvaaliehdokas toisella puolella maata… no kummiski. Ja jos kerran Alma Mediassa moista jo harrastetaan... pfff.

    Kuten jo Tiitulla ihmettelin, minulta on varmaan mennyt joku ohi ; onko Telanne sidottu johonkin ammattisalaisuukseen kun ei voi kommentoida ?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails