4.10.2008

Tervemenoa

Häiden kaltaisten isojen juhlien järjestämisessä on se hyvä puoli (naimisiin menon lisäksi), että ystävyyssuhteissa jyvät erottuva akanoista.

Suurin osa vieraistamme on ilmoittanut tulostaan tai esteestä asiallisesti ja määräaikaan mennessä. Pari ulkomaalaista kaveria on ilmoittanut hyvissä ajoin etukäteen, että tietävät tulostaan vasta määräajan jälkeen joten olemme osanneet ottaa tämän huomioon.

Sitten on yksi pariskunta, josta ei kuulunut pihahdustakaan.

Tämä käytös on heidän puoleltaan alkanut jo monta kuukautta sitten. Karhumies, jonka ystäviä he ensisijaisesti ovat olleet, on soittanut heille, lähettänyt tekstiviestejä ja sähköposteja, eikä mitään vastausta ole kuulunut. Kutsuimme heidät viettämään juhannusta kanssamme emmekä koskaan saaneet vastausta lukuisista yhteydenotoista huolimatta. Hääkutsun suhteen ei myöskään kuulunut mitään kunnes viimein minä otin härkää sarvista ja kirjoitin molempien Facebook-seinille. Silloin sain mieheltä vastauksen jonka sisältö oli pääpiirteissään: "Emme pääse paikalle, älä ota tätä henkilökohtaisesti."

Vastasin viestiin ja kerroin mahdollisimman rauhallisesti, että mielestäni heidän käytöksensä on ollut lapsellista ja epäkohteliasta. Kerroin, että mikään ei oikeuta heitä kohtelemaan Karhumiestä ja minua kuin ilmaa ja että yksi tekstiviesti, sähköposti tai puhelu ei paljon aikaa vie. Ilmoitin myös, että minun puolestani meidän ystävyyssuhteemme on näillä näkymin ohi.

Minulla ei ole aikaa tuollaisille ihmisille. Poistin jo heidän puhelinnumeronsa puhelimeni muistista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails