26.11.2008

Hömppää. Ihanaa.

Vietin viime viikonlopun yksin kotona pienimuotoisen flunssan kourissa. Karhumies lähti Turkuun juhlimaan kavereiden tupareita ja koska en päässyt mukaan, päätin nauttia yksinolostani täysin rinnoin.

Luin Anna-Leena Härkösen uusimman kirjan loppuun ja pidin siitä, opettelin Last.FM:n saloja sekä keskustelin nettiyhteisössä Supernaturalista. Viimeiseen aktiviteettiin kuului kahdessa viimeisimmässä jaksossa mukana olleen naishahmon puolustaminen, uskokaa tai älkää. Minä meinaan rakastin häntä, moni muu ei. Noh, kerran näinkin päin. :-)

Illalla taas oli vuorossa vähintään kerran vuodessa toistuva rituaali. Kyseessä on maailman parhaan elokuvan, Blondin koston, katsominen. Olen aina omannut käsittämättömän suuren kiinnostuksen kaikenlaista kornia hömppää kohtaan. Mitä teinimpi ja karkkisempi leffa, sen parempi. Ja Blondin kostoa paremmaksi ei voi mennä.


Kuten kaikella hyvällä hömpällä, kyseisellä elokuvalla on kuitenkin myös sanoma. Usko itseesi, uskalla kokeilla rajojasi, älä anna muiden aliarvioida itseäsi, äläkä hyvä nainen määritä itseäsi miehesi kautta! Tässä kaikessa Elle Woods, jota esittää ihana Reese Witherspoon, loistaa.

Ja millä tyylillä! Joku Buttermilk Bisquitsin kaltainen muoti-ihminen osaisi eritellä Ellen tyylin paljon paremmin kuin minä, mutta ihana se on. Erityisesti mieleeni ovat jääneet ne Pradan kengät joita homoksi paljastuva uima-altaan hoitaja kommentoi halveksuvasti.Lauantai-illan toinen teemaan sopiva elokuva oli High School Musical. Disney-elokuvaa koulumusikaaliin pyrkivistä teineistä teinimmäksi ja hömpemmäksi ei pääse. Ja miksi pitäisi päästä? Leffa on loistavaa viihdettä ja sen laulut ovat tarttuvia. Osaan jopa lauleskella niitä mukana. We're all in this together!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails