25.11.2008

Last.FM ja Anzin musiikkimaku

Tutustuin Last.FM -palveluun jo hieman yli vuosi sitten, mutta en oikein päässyt siihen kiinni. Työpaikkamme yhteys ei suostu soittamaan sivuston streamiä, muuta kuin sen harvoja saatavilla olevia täysiä biisejä. Oman kannettavan tietokoneeni äänikortti taas oli pitkään hajalla, joten musiikin kuunteleminen siitä ei ihan onnistunut. Löysin Deezerin, joka toimii työpaikan yhteydellä melko hyvin. Nyt minulla on kuitenkin uusi äänikortti ja tilanne on aivan eri.

Last.FM -kokemuksessa mielenkiintoisinta on ollut tulla sinuiksi sen kanssa, millainen musiikkimaku minulla oikeastaan on. Kun profiilini radio soittaa peräkkäin Joan Jettiä, The Donnasia, The Runawaysia, Aerosmithiä, Vixeniä, Girlschoolia, Poisonia (voi Luoja...) ja Lita Fordia, niin eiköhän se ole sillä selvä. Anzin sisällä asuu lycratrikoisiin pukeutunut, vahvaa meikkiä ja niittivöitä käyttävä pitkätukkainen kasarihevari. Ja aika feministinen sellainen.

Mutta niinhän se on, että pitkiä hiuksia, niitivöitä ja lycratrikoita lukuunottamatta tuollainenhan minä olen. Suoria mielipiteitään laukova naisasianainen. Ja pirun seksikäs sellainen, tottakai. ;-)

Mikä pistää miettimään tuota Poisonia, yhtä maailman sovinistisinta bändiä. Toisaalta, Rokkarille morsian oli yksi viime kesän viihdyttävimmistä ohjelmista. Eikä edes Bret Michaelsin, vaan niiden naisten takia. Hmm, pääseeköhän Last.FM tutkimaan myös televisionkatselutottumuksiani?

2 kommenttia:

 1. Mullakin kesti pirun kauan ennenkuin lastis valkeni ! Siinä taitaa olla jotain sisäpiirin vikaa.

  Viime aikoina ei ole suostunut taas soittamaan pligaa-tägiâ, mokoma. Muttei muuten Deezer sekään enää soita kaikkea, grrr. Aiemmin tuli koulittua huolella Pandora joka kirottu meni ja sulki itsensä vain rapakontakaiseksi palveluksi, eli vähän jo raivostuttaa vaihdella aina.

  Grooveshark on kiva - muttei sekään toimi konttorilla. Pakko tehdä duunia !

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisinta Deezerissä ja Last.FM:Ssä on se, että molemmat toimivat kotona aivan moitteettomasti. Töissä taas pitää joskus ladata sivu monta kertaa uudestaan jos haluaa kuunnella jonkun tietyn biisin.

  Outoa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails