11.11.2008

TV-blogi?

Olen jo jonkin aikaa miettinyt tämän blogin mielekkyyttä. Alkuperäinen syyni sen aloittamiseen oli tarve purkaa ajatuksiani muutenkin kuin läheisille vaahtoamalla. Tätä tarkoitusta se palveleekin yhä jotenkuten, mutta olen silti tyytymätön. Olenko tyytymätön siihen, etten saa kovin usein palautetta, vai siihen etten aina keksi jotain kirjoitettavaa, vai siihen, ettei minulla ole punaista lankaa?

Tein pientä tutkimusta Blogilistalla ja huomasin, että luetuimpien blogien joukossa televisioon, elokuviin ja viihteeseen keskittyvät blogit loistivat poissaolollaan. Sen sijaan muotia ja muuta seurattiin ahkerasti. Hieman tukossa oleva nenäni taitaa haistaa tässä markkinaraon. Kuinka hienoa olisikaan saada Suomeenkin asiallista, mutta kuitenkin kaikenlaisesta elitismistä riisuttua, kirjoittelua televisiosta ja elokuvista, miksei myös peleistä ja muusta viihteestä? Ja että siellä kirjoitettaisiin muustakin kuin niistä TV-lehtien suosimista massasarjoista joista on sanottu jo kaikki, mikä sanottavissa on?

Pistetään mietintämyssyyn...

4 kommenttia:

 1. Eikö Suomessa löydy tasokkaita viihdeblogeja? Esim. stara.fi?

  Kirjoitan omaan blogiini myös televisio- ja viihdejuttuja, mutta en keskity pelkästä näihin aiheisiin.

  VastaaPoista
 2. Olen jonkun verran lukenut stara.fi -sivustoa, ja onhan siinä ihan asiaakin. Mutta kuten sanoin, pistetään mietintämyssyyn.

  VastaaPoista
 3. Itse eksyin blogiasi seuraamaan nimenomaan televisiokommenttiesi takia. Kyllä sellaiselle tilausta on. Vaikka viihdeblogeja olisi useampiakin on makujakin monenmoisia ja eri kirjoittajilla eri näkökulmia ja kaikenlaisia on mukava lukea.

  VastaaPoista
 4. Oho haisukin kirjoittaa tänne,

  Anna, mietin, ett voisithan pitää kahta blogia, henkilökohtaista ja sellaista missä arvostelet Mediaa, televisiota yms. Se voisi olla medialle kuin Katosblog keikoille...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails