30.11.2008

Jukebox in my head

Musiikinkuuntelutyyliini kuuluu kuunnella yhtä ja samaa, ja joskus jopa useampaa, biisiä toistuvasti monta kertaa putkeen. Sitten kyllästyn, unohdan kappaleet, kaivaakseni ne taas jonkun ajan päästä uudelleen esiin. Oma pääni on mielestäni Suomen aliarvostetuin jukeboksi. Paha vaan, että sen neula tahtoo jumittua yhteen kohtaan ja sitten kuunnellaan samaa biisiä niin että hermo menee.

Viime viikolla sekä Deezerissä että Anzin päässä soivat toistuvasti seuraavat kappaleet:

Aerosmith - Angel
Tämä ei soinut viime Supernaturalin jaksossa, mutta olisi hyvin voinut soida. Biisi on muutenkin kaunis, mutta ehkä kappaleen aiheuttamat mielleyhtymät ovat tässä tärkeämpiä.

Matchobx Twenty - Bent
Sarjassamme "Levyt, jotka minun piti hankkia mutta joita en sitten koskaan hankkinut". Hyvä kappale, mielenkiintoinen sävel ja koskettavat sanat. Vanha tuttavuus kymmenen vuoden takaa, joka vain yhtäkkiä pulpahti mieleeni.

Nena - 99 Luftballons
Ja nimenomaan saksankielinen versio. Englanninkielisestä en niin välitä. Pop-kappale, jolla on sanomaa. Sellaisia ei enää pahemmin tehdä.

The Donnas - Don't Wait Up For Me
Maailmassa ei koskaan voi olla liikaa seksuaalisesti aggressiivisia naisia. Maailmassa ei koskaan voi olla liikaa seksuaalisesti aggressiivisia naisrokkareita. Minun levysoittimellani ei koskaan voi olla liikaa The Donnasia.

Ja sitten työ- ja kotimatkalla olen kuunnellut Iron Maidenia ja Metallicaa. Heavy naisen tiellä pitää.

Onko teillä päässä jumittavia biisejä joista haluatte kertoa, tai muuten vaan suosikkikappaleita?

1 kommentti:

  1. Wow, mulla on ihan sama... Kuuntelin kerran viikon verran vaan PMMP Tässä elämä on.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails