4.12.2008

ETYJ, pthyi!

Ja taas on Suomi maailmankartalla kun kaikenlaiset ulkomaan sedät ja tädit tulevat tänne tekemään tärkeitä päätöksiä. Tai lähinnä Venäjä tulee kertomaan kaikille kuinka se on paras ja täydellisin ja se saa tehdä naapurimaissaan ihan mitä haluaa ja Stalin oli oikeasti ihan mukava setä. Ihan kiva, joo, mutta kun ne perhanat sotkevat minun työmatkani ja minun elämäni!


Tietenkin satun asumaan Helsingin Alppilassa, joka on juuri siinä Messukeskuksen vieressä. Ja tietenkään en pääse tänään suoraan töistä kätevästi bussilla nyrkkeilemään, koska tietenkin joku tärkeä kokous on juuri siihen aikaan. Tietenkin joudun kiertämään junalla ja metrolla keskustan kautta ja tietenkin minua ottaa päähän! Onneksi nyrkkeilysäkkiin ei satu, kun sitä hakkaa.


Mutta oikeasti ärsyttävintä tällaisissa suuren maailman kokouksissa on, että lehdistä joutuu lukemaan jälkeenpäin kaiken maailman elähtäneiden toimittajasetien ja -tätien muisteloita siitä 1970-luvun ETYJ/ETYK -kokouksesta ja kuinka se oli niin *ooh aah* kansainvälistä *ooh aah* kun joku maistatti espressoa. Asiaan kuuluu myös jonkun tuolle vuosisadalle jämähtäneen homekorvan kolumni aiheesta "Vein italialaisen kollegani Zetoriin ja itkin kun hän ei tykännyt lihapullista, voi kun me suomalaiset olemme tyhmiä ja rumia". Koska ulkomaalaiset ovat aina oikeassa, kauniimpia, parempia ja fiksumpia, koska he ovat Ulkomaalaisia. Jepulis jee.

Onneksi kohta voi taas palata normaaliin päiväjärjestykseen.

(Kuvat täältä ja täältä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails