1.12.2008

Tie parempaan blogiin

Kirjoitin jo muutama viikko sitten mietiskeleväni blogini mielekkyyttä ja mietintä jatkuu.

En ole tyytyväinen, en ollenkaan. Syitä on monia.

Ensinnäkin, en pidä blogini ulkoasusta. Itse asiassa inhoan sitä. Se on tylsä, persoonaton ja aika ruma. Olenkin päättänyt tehdä kokonaan uuden ulkoasun ihan itse ja tehdä sivusta itseni näköisen. Tässä kaipaan apua. Te blogini lukijat, jotka tiedätte hyviä blogien ja nettisivujen ulkonäön muokkaamiseen keskittyviä sivustoja, oppaita, vinkkejä yms. kertokaa niistä minulle. Kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan.

Toiseksi, huomaan harjoittavani naurettavaa itsesensuuria. Syy tähän on selvä: Rakas isäni lukee tätä blogia ja fanittaa sitä kovin, vaikka sanookin joidenkin juttujen olevan "höpötystä", heh :-D. Puheliaana ja sosiaalisena ihmisenä hän on myös kertonut siitä sisarelleen, Sveitsin-tädilleni ja häissämme hän taisi myös mainita tästä Karhumiehen vanhemmille. Ainakin Karhumiehen äidin työpaikalta on Google Analyticsin mukaan näkynyt viime aikoina trafiikkia.

Tämä on johtanut erikoiseen dilemmaan: Kirjoittaako tänne ihan kaikesta, mistä haluan kirjoittaa vai kirjoitanko vain aiheista, jotka eivät tahraa sitä viatonta ja puhtoista kuvaa mikä sukulaisillani on minusta? Sillä mikäli heittäisin kaikki dilemmat huitsin kuuseen, näkisitte täällä enemmän kirjoituksia esimerkiksi seksistä. Kyllä, seksistä. Hei, olenhan tuore aviovaimo ja Karhumies on... Karhumies. Ystäväni, rakkaani ja kumppanini mielenkiintoisella ja jännittävällä tutkimusmatkalla. ;-)

Karhumiehen, kavereiden, siskojeni tai tuntemattomien nettikommentoijien reaktioista minun ei tarvitse huolehtia. Karhumies, siskot ja kaverit tietävät ja ovat kuulleet kaiken IRL ja he myös tietävät sanoa, mikäli juttuni ylittävät heidän mielestään sopivuuden rajat. Nettikommentoijien mielipide taas on minulle aivan yhdentekevä.

Tässä ne kaksi päällimäistä bloggaajan mieltäni askarruttavaa pulmaa olivatkin. Ensimmäinen hoituu kyllä, toinen taas vaatii minulta enemmän rohkeutta ja panostusta. Ja mitä lukijamäärän kasvattamiseen tulee, se tapahtuu jos on tapahtuakseen. Minä aion keskittyä muuttamaan niitä asioita, joihin pystyn itse konkreettisesti vaikuttamaan.

(Kuva ihanasta Dita von Teesestä täältä.)

1 kommentti:

  1. Joo mäki mietin korvat kuumana, et ei hemmetti, nyt Annan heittää jotain S-E-K-S-I-S-T-Ä ja isä lukee ja kaikkea, mutt sit toisaalta, voithan tägätä sellaiset kirjoitukset aina jotenkin... niin ku Perez: I f you are easily offended... emm tiiä. Entäs ku Leo alkaa lukemaan, mut tuskin se tällasta jaksais lukee........

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails