29.1.2009

Madonna tulee Suomeen

Nyt se on kai varmistunut. Popin kiistaton ja kruunaamaton kuningatar, Madonna, tulee Suomeen ensi kesänä!

Minä en voi todellakaan sanoa olevani mikään kova Madonna-fani, taidan omistaa kaksi hänen levyään ja tunnen hyvin vain hittikappaleet. Mutta Madonna oli tärkeä ja lähtemätön osa lapsuuttani. Hän oli pienelle tytölle se cool pop-tähti, jota imitoitiin peilin edessä hiusharja mikrofonina ja äidin hame päällä. Myöhemmin muistan, miten katsoimme koko perheen kanssa PTV-kanavan erikoisesityksen Madonnan suurta kohua herättäneestä "Justify My Love" -videosta, joka joutui Music Televisionin mustalle listalle ja joka nostatti aaltoja aina Vatikaanissa asti. Ja "Like a Prayer" -biisin tahtiin pistettiin limudiskossa jalalla koreasti ja ihmeteltiin, miksi siitäkin videosta kohistiin niin kovin.

Kai ne liput on hankittava.

Tässä tuo kohua herättänyt video, tehty aika loistavalle biisille.Ja tässä yksi omista Madonna-suosikeistani, hieman unohduksiin painunut hitti vuodelta 1986:

1 kommentti:

  1. Jiiihaa! Liput on saatava tai en ala ollenkaan. Niin uskomatonta, mä olen ihan onnesta soikeana. Ei olisi uskonut että koskaan Madonna tänne tulee, mutta hyvä näin!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails