4.1.2009

Morsian

Välillä kuulee itseään fiksuina pitävien ihmisten suusta kotimaista draamaa parjaavia kommentteja, joiden sisältö on se, että jokin ei voi olla hyvää koska se on suomalaista. Että se suomalaisuus muka tekisi elokuvasta tai TV-ohjelmasta automaattisesti huonon. Näinhän ei asia ole. Suomessa tuotetaan etenkin television puolella paljon laadukasta tavaraa.

Katsoin juuri jakson MTV3:n uudesta draamasarjasta Morsian, ja sen perusteella en valitettavasti voi lukea sitä laadukkaitten sarjojen joukkoon. Aion antaa sille vielä mahdollisuuden, mutta elleivät tapahtumat ala pikkuhiljaa selvitä ja ellei se perhanan päähenkilö kasvata itselleen selkärankaa, niin enpä taida jaksaa katsoa. Oli raivostuttavaa seurata koko jakson ajan, miten Laura Birnin esittämä päähenkilö vain piipitti vienolla äänellä ja oli rasittavan sinisilmäinen ja avuton häntä niin selvästi komentelevien ja manipuloivien ihmisten edessä.

Toivoa sopii, että tämä sarja paranee edetessään.

1 kommentti:

  1. Sain ekan jakson katsottua (piristi metromatkaa kummasti) ja mimmi on kieltämättä ärsy, ja siippakin vaikutti teennäiseltä. Toivottavasti juonessa löytyy petrausta, lupaava asetelma ainakin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails